Αυτή είναι η σύζυγος του νέου έρωτα της Αθηνάς Ωνάση! (εικόνες)

0

Το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο ακολούθησε ένα νέο ειδύλλιο, αυτό με τον ιππέα Αλμπέρτο Ζόρζι, σύμφωνα με τα δημοσιεύμετα ξένων περιοδικών σε όλο τον κόσμο.

Εδώ και πολλούς μήνες όλοι συζητούν για έναν φλογερό έρωτα και οι φήμες καταλάγιασαν μόνο όταν έγινε γνωστό πώς ο Αλμπέρτο εξακολουθεί να είναι παντρεμένος με την επιχειρηματία  Αναλίσα Τζιουντίνι.

Η γνωριμία της Αθηνάς Ωνάση ξεκίνησε όταν η χρυσή κληρονόμος τού πούλησε το αγαπημένο άλογο του Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, το οποίο του πήρε επεισοδιακά μετά το τέλος του γάμου τους.

Σύμφωνα με τελευταίο δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού, η Αθηνά Ωνάση και ο Ιταλός ιππέας έχουν έρθει πολύ κοντά, περνούν αρκετό χρόνο μαζί και εκτός αγώνων. Δημοσιεύματα του ξένου Τύπου υποστηρίζουν ότι ο Ζόρζι εκδηλώνει την πρόθεσή του ακόμα κα ινα χωρίσει με τη σύζυγό του για να ζήσει τον έρωτα του με την Αθηνά Ωνάση.

Από τη μεριά της η Αναλίσα Τζιουντίνι δεν σταματάει να κάνει αναρτήσεις στα social media της για να δείξει ότι ο γάμος της είναι μία χαρά. Μάλιστα, οι τελευταίες αναρτήσεις της είναι από διακοπές τους, αλλά και τα πρόσφατα γενέθλια του ιππέα.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: thetoc.gr

Share.

Leave A Reply