Διάκριση για τη Λυδία στο 1ο Φεστιβάλ Ελληνικής Σαλάτας! (photo & video)

0

Το Σχολείο Τουρισμού με την υποστήριξη της εταιρείας Παπαδημητρίου, διοργάνωσαν το 1ο Φεστιβάλ Ελληνικής Σαλάτας, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Μαρτίου στο Elite City Resort. Σαράντα συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, σπουδαστές μαγειρικής από όλη τη Πελοπόννησο, παρουσίασαν τα πιάτα τους στην κριτική επιτροπή την οποία αποτέλεσαν οι: Αλέξανδρος Παπανδρέου (Chef), Γιάννης Καρβέλας (σύμβουλος επιχειρήσεων – Pro Olive Oil Expert), Νένα Δημητρίου (δημοσιογράφος στο περιοδικό «Γαστρονόμος») και Παναγιώτης Παπανικολόπουλος (τροφογράφος).

Οι 6 νικητές αυτής της φάσης, θα συμμετάσχουν μαζί με 14 ακόμα στον μεγάλο τελικό του Σεπτεμβρίου. Ανάμεσα σε αυτούς τους 6 που διακρίθηκαν είναι και η Λυδία Atodiresei, η οποία συμμετείχε με την ομάδα σπουδαστών του ΔΙΕΚ Καλαμάτας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λυδία ήταν η μοναδική γυναίκα που αναδείχθηκε στη συγκεκριμένη φάση του διαγωνισμού!

Η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης MessiniaWebTV.gr βρέθηκε στο εστιατόριο Λυδία, Ψαρών 34 στη Καλαμάτα! Δείτε κι εσείς τη Λυδία να παρασκευάζει τη σαλάτα που διακρίθηκε και το σίγουρο είναι πως θα επισκεφθείτε το εστιατόριό της, το συντομότερο δυνατό!

Δείτε φωτογραφίες από την ημέρα διεξαγωγής του φεστιβάλ στην Καλαμάτα.

 

Share.

Leave A Reply