Πώς νιώθει ένας άντρας όταν μιλάς μπροστά του για τον πρώην σου;

0

Μια μεγάλη -σε jumbo μέγεθος- αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι θέλουν να νιώθουν μοναδικοί, ξεχωριστοί στη ζωή του έτερου τους ήμισυ. Σε αυτό βοηθούν προτάσεις που αρχίζουν με τη φράση «Μόνο με εσένα…». Σίγουρα όχι όμως προτάσεις που αρχίζουν με τη φράση «Μια φορά με τον πρώην μου….».

Δεν είναι ότι ξαφνικά φυτρώσατε στη γη και δεν έχετε παρελθόν πριν από τον σύντροφό σας, αλλά κατά γενική ομολογία, οι στιγμές που έχετε ζήσει με πρώην σας ανήκουν στο παρελθόν και το ραντεβού σας με τον wanna be παρτενέρ σας δεν είναι ο κατάλληλος χρόνος και χώρος για να το σκαλίσετε. Επιπλέον, σε κανέναν δεν αρέσει να μπαίνει σε διαδικασία σύγκρισης με προκατόχους του, οπότε οποιαδήποτε αναφορά σε κάποιον πρώην τους κάνει να νιώθει να απειλούνται.

Ωστόσο, αποφασίσαμε να το ψάξουμε λίγο παραπάνω και να πάρουμε και τη γνώμη των ίδιων των αντρών από μια ανοιχτή συζήτηση που έγινε στο δίκτυο του reddit. Τι πιστεύουν λοιπόν; Γιατί ακόμα και μια απλή, καλοπροαίρετη, εντελώς αυθόρμητη αναφορά μπορεί να κάνει έναν άντρα να αμφιβάλλει για τα συναισθήματα σας; Γιατί προτιμούν να ακούσουν τι βάζετε στα σουτζουκάκια από το να τύχει να μιλήσετε για εκείνον; Και σε ποιες περιπτώσεις δεν έχουν πρόβλημα;

Shutterstock

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: bovary.gr

Share.

Leave A Reply