play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από τις αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού δύο παιδιών από τους γονείς τους στην Λέρο.
Σύμφωνα με την rodiaki.gr, οι λεπτομέρειες των όσων συνέβαιναν στο σπίτι σόκαραν ακόμη και τον υπαστυνόμο υποδιοικητή του Α.Τ. Λέρου, που κατάφερε να ξεσκεπάσει το ένοχο μυστικό, αποκαλύπτοντας όσα έχουν υποστεί ένα 14χρονο κορίτσι και ο 8χρονος αδερφός της από τους ίδιους τους γονείς τους.
Επί 4 χρόνια, λοιπόν, οι δύο γονείς στη Λέρο κακοποιούσαν σεξουαλικά το 14χρονο κορίτσι και το 8χρονο αγόρι, ενώ η οικογένεια έχει ακόμη έναν 17χρονο γιο με νοητική υστέρηση, που δεν έχει διευκρινιστεί αν έπεσε θύμα βιασμού. Το τέταρτο, ενήλικο παιδί (25 ετών) έχει εγκαταλείψει το σπίτι, «δραπετεύοντας» από την κόλαση που ζούσαν τα αδέλφια του.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι γείτονες γνώριζαν τις φρικαλεότητες που συνέβαιναν στο σπίτι τόσα χρόνια, αλλά δεν μιλούσε.
Το έγκλημα ξεσκεπάστηκε όταν το κορίτσι πήγε με ακατάσχετη αιμορραγία στο Νοσοκομείο του νησιού και εξεταζόμενη από τον Παιδίατρο και Γυναικολόγο είδαν ότι είχε πέσει θύμα βιασμού.
Το κορίτσι μιλώντας με ψυχολόγο και Κοινωνική Λειτουργό περιέγραψε το τι συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια στην περιοχή Πλάκα του νησιού Λέρου.
Στην ολονυχτία ανάκριση των δύο γονέων, που συνελήφθησαν την Κυριακή, ο πατέρας ομολόγησε τις κτηνωδίες που έκανε εκείνος και η γυναίκα του εις βάρος των παιδιών τους.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα παιδιά έπεφταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα θύματα ξυλοδαρμού από τον πατέρα, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν μόνιμα μεθυσμένος, γεγονός για το οποίο είχε απασχολήσει την Αστυνομία στο παρελθόν.
Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
βιασμός γονείς λαιροσ παιδιά Σοκάρουν φρικαλεοτητες
|
|---|
|
|

play_arrow
Dancing In The Flames The Weeknd
play_arrow
Se Periptosi Pou Anna Vissi
play_arrow
Bad Dreams Teddy Swims
play_arrow
Xiliometra APON
play_arrow
Koino Mistiko (feat. Lila) LILA
play_arrow
Messy Lola Young
play_arrow
I Adore You (feat. Daecolm) HUGEL, Topic & Arash
play_arrow
Gyrismos Christos Mastoras & Melisses
COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS