Η πρόταση που δέχτηκε από τον Λαζόπουλο και απάντησε αρνητικά! (βίντεο)

0

Δεν ένιωθε έτοιμος για ένα τέτοιο βήμα

Μετά την απόφαση του Γιώργου Αγγελόπουλου να δοκιμαστεί στην υποκριτική και να τον δούμε στην πετυχημένη σειρά του Alpha, Τατουάζ, φαίνεται πως κάποιοι θέλησαν να τον δουν και στο θεατρικό σανίδι.

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή, «Όλα Καλά» του Μακεδονία TV, ο Ντάνος δέχτηκε πρόταση από τον Λάκη Λαζόπουλο, την οποία και αρνήθηκε. Συγκεκριμένα, ο Λαζόπουλος είχε ως αρχική ιδέα,

ο νικητής του περσινού Survivor να ενσαρκώσει τον ρόλο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στο Χτυποκάρδια στο Θρανίο. Παρόλα αυτά, ο Ντάνος δεν ένιωθε έτοιμος γι’ αυτό το βήμα κι έτσι απάντησε αρνητικά.

«Θα ακουστεί για πρώτη φορά αυτό που θα πούμε εδώ στην εκπομπή. Η πρώτη σκέψη του Λάκη Λαζόπουλου για τον ρόλο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στην παράσταση “Χτυποκάρδια στο θρανίο” ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Η πρώτη σκέψη, λοιπόν, του Λάκη Λαζόπουλου να πρωταγωνιστήσει ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Επικοινώνησε μαζί του, του έγινε η πρόταση, του είπε ότι τον θέλει για τον ρόλο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, όμως, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αρνήθηκε γιατί δεν νιώθει ακόμα έτοιμος να κάνει αυτό το βήμα», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ

Πηγή: protothema.gr
Share.

Leave A Reply