Οι 6 τύποι μαμάδων που συναντάμε στην παραλία

0

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερες οικογένειες κατακλύζουν τις παραλίες για να δροσιστούν. Για το λόγο αυτόν λοιπόν, συγκεντρώσαμε και καταγράφουμε τους κυριότερους τύπους μαμάδων που απαντώνται σχεδόν σε όλες τις παραλίες:

Η περιποιημένη: Αυτό δεν το συναντάμε μόνο σε μαμάδες, αλλά σε κοπέλες διάφορων ηλικιών. Αυτές λοιπόν κρίνουν σκόπιμο να εμφανιστούν στην παραλία βαμμένες, χωρίς να λογαριάζουν τις υψηλές θερμοκρασίες και το ασύμβατο του πράγματος.

Η θορυβώδης: Εντάξει, σωστό είναι να έχεις συνεχώς το νου σου στο παιδί, όμως όχι και να σηκώνεις την παραλία στο πόδι από τις φωνές κάθε τρεις και λίγο. Αν υπάρχει σοβαρός λόγος να επέμβεις, καλό είναι να σηκωθείς από την ξαπλώστρα και να πας κοντά στο παιδί να του πεις ό,τι είναι.

Η ήρεμη: Στον αντίποδα, υπάρχουν μαμάδες που προσέχουν τα παιδιά όσο πρέπει, όμως απολαμβάνουν και το μπάνιο τους. Όσες φορές χρειαστεί να το επαναφέρουν στην τάξη, το κάνουν διακριτικά.

Η οργανωμένη: Αυτός ο τύπος μαμάς είναι αρκετά συνηθισμένος, αφού για να πας με το παιδί στη θάλασσα, πρέπει να έχεις μαζί σου αρκετά πράγματα για κάθε ενδεχόμενο.
Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: govastileto.gr

Share.

Leave A Reply