Αμερικανίδα παρουσιάστρια ξεσπά σε κλάματα σε live εκπομπή! (βίντεο)

0

Βρέφη και νήπια απομακρύνονται βίαια από τους παράτυπους μετανάστες γονείς τους και στοιβάζονται σε τρεις εγκαταστάσεις στο Τέξας

Αρκετά λεπτά πριν από την προγραμματισμένη της ώρα ολοκληρώθηκε η εκπομπή της παρουσιάστριας του MSNBC, Ρέιτσελ Μάντοου, αφού η δημοσιογράφος ξέσπασε σε λυγμούς διαβάζοντας μια έκτακτη είδηση του Associated Press που αφορούσε τα κέντρα όπου οδηγούνται τα παιδιά των παράτυπων μεταναστών, όταν απομακρύνονται βίαια από τους γονείς τους στα σύνορα στις ΗΠΑ.

Τα κέντρα κράτησης «τρυφερής ηλικίας», όπως ονομάζονται αυτά τα μέρη από την κυβέρνηση Τραμπ, φιλοξενούν τρομοκρατημένα βρέφη και νήπια που αποχωρίζονται από τους γονείς τους, χωρίς καν να συνειδητοποιούν τι του συμβαίνει.

Διαβάζοντας το δελτίο του αμερικανικού πρακτορείου, που έκανε λόγο για τρία τέτοια κέντρα κράτησης στο Τέξας, η Μάντοου έχασε τον αυτοέλεγχό της και ξέσπασε σε λυγμούς.

Παρόλο που προσπάθησε επανειλημμένα να διαβάσει την περιγραφή αυτών των κέντρων, αυτό ήταν αδύνατον λόγω της συναισθηματικής της φόρτισης. Τελικά η παρουσιάστρια ζήτησε να σταματήσει λίγο νωρίτερα η εκπομπή της, αφού δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Συνέχεια άρθρου εδώ
Πηγή: protothema.gr
Share.

Leave A Reply