Ημερίδα παρουσίασης του Πανεπιστημίου «Νεάπολις» Πάφου στην Καλαμάτα!

0

Το Πανεπιστήμιο «Νεάπολις» Πάφου σε συνεργασία με το site studyplan.gr και την Ευρωγνώση Καλαμάτας διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα για τα προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και  εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα σε πολύ προνομιακές τιμές. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν διεξοδικά σχετικά με τα προγράμματα στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου, από τις 17.00 έως τις 19.00 στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ευρωγνώση. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Τα προπτυχιακά προγράμματα αφορούν τους κλάδους της Νομικής, της Ψυχολογίας, της Αρχιτεκτονικής, των Οικονομικών αλλά και της Πληροφορικής.

Ενώ τα μεταπτυχιακά προγράμματα αφορούν τα επιστημονικά αντικείμενα της  Διοίκησης Επιχειρήσεων (DMBA), της Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας, της Δημόσιας Διοίκησης (DMPA), της Γενικής Διοίκησης, της Εκπαιδευτικής Διοίκησης και της Διοίκησης Μονάδων Υγείας.

Οι ενδιαφερόμενοι συνιστάται να παραστούν στην προαναφερόμενη εκδήλωση, καθώς θα τους λυθούν ενδεχόμενες απορίες σχετικά με τα προγράμματα, τις παροχές και οφέλη τους, το Πανεπιστήμιο, τη διαδικασία εγγραφής καθώς και το κόστος.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://studyplan.gr/

Υποσημείωση: Η Ευρωγνώση Καλαμάτας βρίσκεται στην οδό Υπαπαντής 16 στην Καλαμάτα.

Share.

Leave A Reply