Lifestyle

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Τρύφωνας Σαμαράς!

today27/06/2018 3

Φόντο
share close

Από τη Γεωργία Τσίντζα,

Μια περιπέτεια με την υγεία του φαίνεται πως είχε τις προηγούμενες μέρες ο Τρύφωνας Σαμαράς.Συγκεκριμένα το βράδυ της Πέμπτης, ο γνωστός κομμωτής φαίνεται να πέρασε την πύλη του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, στο οποίο τον μετέφερε ασθενοφόρο.

Στο πλάι του βρισκόταν ο καλός του φίλος Βασίλειος Κωστέτσος που σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso ήταν και εκείνος που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα την προηγούμενη Πέμπτη, Τρύφωνας Σαμαράς και Βασίλειος Κωστέτσος βρέθηκαν σε πάρτι γνωστού site ενώ στη συνέχεια μετέβησαν στο σπίτι του σχεδιαστή. Εκεί ο Τρύφωνας φαίνεται πως ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Ο σχεδιαστής κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: peoplegreece.com

Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO

Rate it