Πέντε νέα βραβεία για την ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΑΦΟΙ Γ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΙ!

0


Για μια ακόμη φορά, τα τυροκομικά προϊόντα της εταιρείας ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΑΦΟΙ Γ.ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΙ, βραβεύθηκαν  για την ποιότητα και τη γεύση, σε έναν σημαντικό διαγωνισμό!

Αυτή τη φορά, στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Taste Olymp Awards, που πραγματοποιήθηκε στις 26 και 27 Μαίου 2018, στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, ο οποίος πραγματοποιείται με την εποπτεία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τελεί υπό την αιγίδα και την υποστήριξη πολλών φορέων του χώρου, τα τυροκομικά προϊόντα απέσπασαν τα κάτωθι βραβεία:

ΦΕΤΑ ΠΟΠ – ΑΣΗΜΕΝΙΟ

ΣΦΕΛΑ ΠΟΠ – ΑΣΗΜΕΝΙΟ

ΞΗΡΗ ΜΥΖΗΘΡΑ – ΑΣΗΜΕΝΙΟ

ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ – ΧΑΛΚΙΝΟ

ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ – ΧΑΛΚΙΝΟ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, από το 2007 έως σήμερα τα τυροκομικά προϊόντα της εταιρείας ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΗΣ, έχουν εκτεθεί σε 8 Πανελλήνιους διαγωνισμούς ποιότητα και γεύσης και έχουν λάβει τα κάτωθι βραβεία:

ΕΤΟΣ 2007 – Στο φεστιβάλ Ελληνικού γάλακτος και τυριού, που οργάνωσε το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Περιφερειακής Ανάπτυξης, η ΓΡΑΒΙΕΡΑ απέσπασε το ΧΑΛΚΙΝΟ βραβείο.

ΕΤΟΣ 2009 – Στον ίδιο, ως άνω διαγωνισμό, η ΓΡΑΒΙΕΡΑ απέσπασε το ΑΡΓΥΡΟ βραβείο.

ΕΤΟΣ 2011 – Στον ίδιο, ως άνω διαγωνισμό, (λάμβανε χώρα ανά 2 έτη) η ΣΦΕΛΑ απέσπασε το ΧΡΥΣΟ βραβείο και η ΓΡΑΒΙΕΡΑ το ΑΡΓΥΡΟ!

ΕΤΟΣ 2011 – Στο διαγωνισμό Flavor & Taste 2011, της Λέσχης Αρχιμαγείρων Β.Ελλάδος, η ΦΕΤΑ απέσπασε το ΧΑΛΚΙΝΟ βραβείο.

ΕΤΟΣ 2012 – Στο διαγωνισμό που οργανώθηκε από το ΒΗΜΑ GOURMET, η ΣΦΕΛΑ απέσπασε ΧΡΥΣΟ βραβείο, που την κατατάσσει στα 100 καλύτερα gourmet προϊόντα διαφορων ειδών από όλη την Ελλάδα!

ΕΤΟΣ 2016 – Στο διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στην Έκθεση Dairy Expo 2016, με την επιστημονική επιμέλεια του Κολεγίου Περρωτής της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης και ομάδας έμπειρων  καθηγητών, τα τυροκομικά προϊόντα απέσπασαν τα εξής βραβεία: ΦΕΤΑ ΠΟΠ – ΧΡΥΣΟ, ΓΙΔΙΝΟ ΤΥΡΙ – ΧΡΥΣΟ, ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ – ΧΡΥΣΟ, ΣΦΕΛΑ ΠΟΠ – ΑΡΓΥΡΟ, ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ – ΧΑΛΚΙΝΟ,ΜΥΖΗΘΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΞΕΡΗ – ΧΑΛΚΙΝΟ.

ΕΤΟΣ 2016 – Στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Γάλακτος και Τυριού, που έλαβε χώρα στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, στις 14,15 και 16 Οκτωβρίου 2016, υπό την εποπτεία του Ευρωπαϊκού Στρατηγικού Σχεδιασμού, τα τυριά συμμετείχαν στον 4ο Διαγωνισμό γαλακτοκομικών προϊόντων και έλαβαν τα εξής βραβεία: ΣΦΕΛΑ ΠΟΠ – ΑΡΓΥΡΟ και ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ – ΑΡΓΥΡΟ.

Επισκεφθείτε κι εσείς τη σελίδα:  http://www.tyrokomikimessinis.gr/

Share.


Leave A Reply