play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Σε μια μαγευτική θεατρική ατμόσφαιρα έγινε η πρεμιέρα των ΒΑΤΡΑΧΩΝ του Αριστοφάνη από τη θεατρική ομάδα της Πειραματικής Σκηνής.


Τα παιδιά έδοσαν τον καλύτερο εαυτό τους και απέδωσαν όλη τη μαγεία του αρχαίου κείμενου που διδάχτηκαν από τη Δέσποινα Δρεπανιά που τα καθοδήγησε με πολύ αγάπη και έμπνευση. Η υπέροχη μουσική του Γιώργου Τσαγκάρη σε συνδιασμό με το επιβλητικό σκηνικό του Βενετσάνου Μπαλόπουλου, τις μάσκες και τα κοστούμια της Κατερίνας Μηλιαρέση, τις εντυπωσιακές χορογραφίες της Ναυσικάς Πέππα -Τριαντάρη ενθουσίασαν το κοινό που διέκοπτε με έντονο χειροκρότημα κάθε σκηνή του έργου.


H παράσταση είναι αφιερωμένη στο Γιώργο Τσαγκάρη, μιας και φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από το θάνατό του και από την Πειραματική Σκηνή Καλμάτας απευθύνονται θερμές ευχαριστίες στον ανιψιό του Δημήτρη Αρσενόπουλο που προσέφερε τη μουσική.


Παραστάσεις:
Μέχρι το Σάββατο 14/7 στο Κάστρο, την Κυριακή στην Αρχαία Μεσσήνη (ώρα 19.00) και στο Διαβολίτσι την Παρασκευή 20/7, ώρα 21.00
ΣΗΜ. Για την Αρχαία Μεσσήνη υπάρχει πούλμαν για τη μετακίνηση των θεατών από και προς Καλαμάτα (κόστος 10 ευρώ) . Είσοδος ελεύθερη στον Αρχαιολογικό χώρο


Δηλώστε θέση στα τηλέφωνα:2721082864, 6977437279, 6971540945
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
αριστοφανης βατραχοι Καλαμάτα παράσταση πειραματική σκηνή
|
|---|
|
|

COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS