play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Κυβερνοεπίθεση από την ομάδα Anonymous Greece δέχθηκε η ιστοσελίδα της κυβέρνησης το απόγευμα της Δευτέρας σε ένδειξη συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων από τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική.
Συγκεκριμένα, οι Anonymous Greece έριξαν την ιστοσελίδα της κυβέρνησης (government.gr) ενώ όποιος προσπαθούσε να επισκεφτεί εκείνη την ώρα την σελίδα, αυτή του έβγαζε το μήνυμα error.

Σε μήνυμα που δημοσίευσαν οι «Ανώνυμοι Ελλάδας» , οι ίδιοι επέρριπταν την ευθύνη στο κράτος για το θάνατο τόσων ανθρώπων, ενώ τα πυρά τους δέχθηκε και η εκκλησία.
Το μήνυμα των Anonymous Greece στο Facebook
«Πρώτα απ’ όλα έχουμε να πούμε ότι κανένα μέλος των Anonymous Greece δεν κινδύνεψε από τη μεγάλη φωτιά στο Μάτι με τους 90 + αδερφούς/ες μας να χάνουν την ζωή τους και πάνω από 4.000 οικίες να καούν.
Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
Anonymous Greece έριξαν θύματα ιστοσελίδα κυβέρνηση Πυρκαγιά
|
|---|
|
|

play_arrow
Dancing In The Flames The Weeknd
play_arrow
Se Periptosi Pou Anna Vissi
play_arrow
Bad Dreams Teddy Swims
play_arrow
Xiliometra APON
play_arrow
Koino Mistiko (feat. Lila) LILA
play_arrow
Messy Lola Young
play_arrow
I Adore You (feat. Daecolm) HUGEL, Topic & Arash
play_arrow
Gyrismos Christos Mastoras & Melisses
COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS