play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Ακόμη μια πρωτιά για τον Λευτέρη Πετρούνια, για τον οποίο κάθε αγώνας εξελίσσεται πλέον και σε μια χρυσή σελίδα για την ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Ο 27χρονος Έλληνας Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής, κατέκτησε για 4η συνεχόμενη φορά, το χρυσό μετάλλιο των κρίκων, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής.
Η αρχή είχε γίνει το 2015 στο Μονπελιέ, ακολούθησαν το 2016 η Βέρνη, το 2017 το Κλουζ και τώρα η Γλασκόβη. Έτσι ισοφάρισε το ρεκόρ του θρυλικού Ιταλού γυμναστή Γιούρι Κέκι, με τέσσερις διαδοχικούς ευρωπαϊκούς τίτλους στο αγώνισμα (1990, 1992, 1994, 1996).
Με μια και πάλι εκπληκτική εμφάνιση στον τελικό ο Πετρούνιας, και παρά το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στον αριστερό ώμο, συγκέντρωσε 15,466 βαθμούς (με συντελεστή δυσκολίας 6,30) και πήρε το χρυσό μετάλλιο, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Πηγή: newsbeast.gr
ΕΡΤ1
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
leyteris petroynias Ευρώπη κρικοι κρίκους πετρουνιας χρυσό
|
|---|
|
|

COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS