«Λουξάρω» καλοκαίρι με ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟ στην Καλαμάτα!

0

Κέρδισε διπλές προκλήσεις που προσφέρει η αγαπημένη ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών για τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου που θα γίνει την Τετάρτη 22 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.

Η καλοκαιρινή περιοδεία του Αντώνη Ρέμου πραγματοποιείται με τεράστια επιτυχία. Κάθε σταθμός και μια ξεχωριστή εμφάνιση.

Η Λουξ (www.loux.gr) σου δίνει την δυνατότητα να ζήσεις από κοντά τη μοναδική αυτή εμπειρία, αυτή τη  Τετάρτη 22/08.

Από το 1950 η Λουξ, η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών, προσφέρει τα πιο ποιοτικά και γευστικά προϊόντα, τα οποία ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες έχουν την… τιμητική τους.

Πορτοκαλάδα, Λεμονάδα, Βυσσινάδα, λουξ Mix, Σόδα, Γκαζόζα, λουξ Cola και Tonic, τα αναψυκτικά λουξ συνθέτουν την πιο ολοκληρωμένη πρόταση για δροσιά και απόλαυση.

Με βασικό συστατικό το εξαιρετικής ποιότητας νερό Κεφαλόβρυσου, με την προσθήκη χυμών και με την ιδανική ισορροπία ανθρακικού, τα αναψυκτικά λουξ ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αγνότητά τους, προσφέροντας γεύσεις απολαυστικά δροσιστικές, γεύσεις μοναδικά ελληνικές.

Μείνετε συντονισμένοι στα αγαπημένα σας ραδιόφωνα City Fm 103.8 , Δίαυλος 99,2 και Κανάλι 20 88,6 και όταν ακούσετε την συγκεκριμένη αναφορά από τον ραδιοφωνικό παραγωγό, τηλεφωνήστε και δηλώστε συμμετοχή για να κερδίσετε προσκλήσεις.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: (City Fm: 27210-63253, Δίαυλος: 2721063252, Κανάλι 20: 27210-63251

 


Share.

Leave A Reply