NEWSFEED

Ελένη Τσολάκη | Μιλά πρώτη φορά για τη νέα της εκπομπή!

today29/08/2018 2

Φόντο
share close

Το «Τι λέει», όπως αναμένεται να είναι ο νέος τίτλος της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη. Η παρουσιάστρια επανέρχεται δυναμικά σε νέο πόστο στον Alpha, αυτή τη φορά με τη δική της ψυχαγωγική εκπομπή.

Στην τελευταία της συνέντευξη, αναφέρθηκε στο βήμα της αυτό. «Μετά από τόσα χρόνια στο Happy Day σε έναν άλλο ρόλο, ο κόσμος με είχε συνηθίσει διαφορετικά. Για μένα, ήταν ένα πολύ μεγάλο ρίσκο. Φτάνοντας στο φινάλε της σεζόν, χαίρομαι που ο κόσμος αγκάλιασε το Slam αγάπησε και κατ’ επέκταση όλη μας την προσπάθεια. Ήταν διαφορετικό από τα άλλα παιχνίδια στην απογευματινή ζώνη», σημείωσε.

Ωστόσο φρόντισε να αναφερθεί για λίγο και στο περιεχόμενο της νέας εκπομπής, αποκαλύπτοντας:

«Με την ομάδα μου μοιραζόμαστε το ίδιο χιούμορ και την ίδια σκέψη για τη ζωή και την καθημερινότητα. Οπότε, θέλουμε, μέσα από την εκπομπή, να ζούμε την πραγματικότητα που συζητάμε καθημερινά με τους φίλους μας. Τα treding topics, τα βίντεο που μας κάνουν να γελάμε, τα memes που θέλουμε να δημιουργήσουμε και συνήθως δεν προλαβαίνουμε, και φυσικά την τηλεόραση του 2018! Έχουμε σκοπό να κάνουμε πολλές “αποκωδικοποιήσεις”, με το δικό μας στιλ και χιούμορ. Θα βγούμε στο δρόμο….

 

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: peoplegreece.com

Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO

Rate it