Δυναμική έναρξη για το κατάστημα JYSK στην Καλαμάτα! (photos & video)

0


Με μια έναρξη εξαιρετικά δυναμική ξεκίνησε τη λειτουργία του στην Καλαμάτα το νέο κατάστημα της διεθνούς αλυσίδας  JYSK . Την Πέμπτη 30 Αυγούστου ,στις 9 το πρωί, οι πόρτες του καταστήματος άνοιξαν συνοδεία πλήθους κόσμου που περίμενε σε ουρές για να κάνει τις πιο συμφέρουσες αγορές καθώς η JYSK συνδυάζει άριστα την ποιότητα με τις προσιτές τιμές για όλους. Από το μεγάλο opening party δεν έλειπε ο City Fm 103.8 , ο αγαπημένος σας ραδιοφωνικός σταθμός που πάντα υποστηρίζει τα μεγαλύτερα events.

Λίγο μετά τις 11 το πρωί και για τρεις ολόκληρες ώρες έδινε το ρυθμό μέσα από το κατάστημα JYSK Καλαμάτας με μια LIVE Ραδιοφωνική Mετάδοση.

Η JYSK, η μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων από τη Δανία διαθέτει πάνω από 2.600 καταστήματα σε 50 χώρες στον κόσμο αλλά πλέον δεν χρειάζεται να πάτε μακριά για την επίπλωση, τον εξοπλισμό και τη διακόσμηση του σπιτιού σας μιας και τα εγκαίνια του νέου καταστήματος JYSK στην Καλαμάτα έφεραν το Σκανδιναβικό design και τις απίστευτες προσφορές JYSK ακόμα πιο κοντά σας.

Αποκλειστικά για τα εγκαίνια του καταστήματος JYSK Καλαμάτας  η JYSK είχε ετοιμάσει ένα μοναδικό φυλλάδιο προσφορών που έχει διάρκεια για μια εβδομάδα. Έπιπλα και είδη διακόσμησης σπιτιού αλλά και χρηστικά είδη για το σπίτι και φυσικά στρώματα, παπλώματα, μαξιλάρια και άλλα λευκά είδη διατίθενται σε μοναδικές τιμές και είναι μια ευκαιρία ανανέωσης που δεν πρέπει να χαθεί!

Ειδικά για την ημέρα των εγκαινίων οι προσφορές και οι εκπλήξεις ήταν ακόμα περισσότερες.

 

Share.


Leave A Reply