Η εποχή και ο τόπος γέννησης σου, καθορίζουν ποιος χώρος θα σου φέρει επιτυχία

0

Κάθε τόπος, κάθε σπίτι ακόμα και κάθε κατεύθυνση μπορεί να έχειδιαφορετικές επιδράσεις σε διαφορετικούς ανθρώπους, σύμφωνα με τους δάσκαλους του Φενγκ Σούι. Όλα σχετίζονται με την ενέργεια και τη ροή της. Όταν ακολουθούμε τη ροή, τότε η ζωή μας είναι πιο εύκολη, όταν όμως πηγαίνουμε αντίθετα μπορεί τα πράγματα να γίνουν πιο δύσκολα.

Για να υπάρχει αρμονία στη ζωή μας, καλό θα ήταν, να κατανοήσουμετη μοναδικότητα της σύνδεσης που υπάρχει ανάμεσα στον χρόνο και στον χώρο, καθώς επίσης και μεταξύ των στοιχείων της γέννησης μας από τη μια πλευρά και από τις οκτώ κατευθύνσεις της πυξίδας από την άλλη.

Οι τέσσερις κύριοι προσανατολισμοί – Βρράς, Νότος, Ανατολή και Δύση αντιστοιχούν στις τέσσερις εποχές – άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο και χειμώνα.

Άνοιξη

(Μάρτιος, Απρίλιος, Μάιος) – Ανατολή

Καλοκαίρι (Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος) – Νότος

Φθινόπωρο (Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, Νοέμβριος) – Δύση

Χειμώνας (Δεκέμβριος, Ιανουάριος, Φεβρουάριος) – Βορράς

Η εποχή που γεννηθήκαμε, καθορίζει την κατεύθυνση που θα μας φέρει τη μεγαλύτερη επιτυχία και αρμονία στη ζωή μας. Ο τόπος που γεννηθήκαμε, είναι το μηδενικό σημείο Χ, το σημείο από όπου ξεκινά η ζωή μας.

Αν για παράδειγμα, κάποιος γεννήθηκε καλοκαίρι, στην Θεσσαλονίκη, τότε η γενέθλια κατεύθυνση του είναι ο Νότος, η κατεύθυνση δηλαδή που αντιστοιχεί στο καλοκαίρι. Η Θεσσαλονίκη είναι το μηδενικό σημείο Χ, ο τόπος που γεννήθηκε. Για να έχει επιτυχία, προσωπική ανάπτυξη και ότι άλλο επιδιώκει θα πρέπει να μετακινηθεί σε μια περιοχή νότια από τη Θεσσαλονίκη ή νότια κατά μήκος της πόλης. Το σπίτι και το γραφείο του επίσης θα πρέπει να είναι επίσης προσανατολισμένα στο νότο.

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: astrology.gr

Share.

Leave A Reply