Η παράσταση «Εκείνος και Εκείνος» ανεβαίνει στην Καλαμάτα! (photos & video)

0

H Bold Productions παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Καλαμάτα την παράσταση «Εκείνος και Εκείνος» του Κώστα Μουρσελά σε σκηνοθεσία Σπύρου Ρουμελιώτη. Πρόκειται για τέσσερα θεατρικά μονόπρακτα από τη γνωστή ,αγαπημένη τηλεοπτική σειρά που έγινε μεγάλη επιτυχία με τους αξέχαστους Βασίλη Διαμαντόπουλο και Γιώργο Μιχαλακόπουλο.


Οι ιστορίες «Μια δουλειά αλλιώτικη από τις άλλες», «Συζήτηση πάνω σε καφάσια», «Στάση λεωφορείου», και «Το αυγό» συνθέτουν την παράσταση «Εκείνος και Εκείνος» που ανεβαίνει στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας από τις 20 έως τις 28 Οκτωβρίου ,κάθε βράδυ στις 09:30 μ.μ. 

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα σατυρικό, βαθιά κοινωνικό έργο βασισμένο στην καθημερινότητα δύο αιώνια απροσάρμοστων, παράδοξων ηρώων που μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις σχολιάζουν τα κακώς κείμενα, αμφισβητούν την σύγχρονη κοινωνία, της γυρίζουν την πλάτη, αμφιβάλλουν και διερωτώνται συνεχώς για το τι είναι αληθινό και τι όχι και τελικά επιλέγουν να κρατήσουν τη δική τους εσωτερική ελευθερία με κάθε κόστος.
Ο Σόλων και ο Λουκάς ,οι δύο ευαίσθητοι «αλήτες» του Κώστα Μουρσελά , σαρκάζουν, αυτοσαρκάζονται,προβληματίζονται, φιλοσοφούν, αμφισβητούν,γελούν και συγκινούνται σε μια παράσταση που αντιπροσωπεύει όλους εμάς.

Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρουμελιώτης
Παίζουν:Σπύρος Ρουμελιώτης, Δημήτρης Παπαδημητρίου,Ιωάννα Γεωργακοπούλου
Σκηνικά:Bitsonis Furniture
Μουσική Επιμέλεια: Σπύρος Ρουμελιώτης
Ήχος-Φώτα: Χρήστος Κουτσαϊμάνης

20-28 Οκτωβρίου, Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας | 09:30 μ.μ.

Γενική Είσοδος: 10 ευρώ | Ισχύουν μειωμένα εισιτήρια για φοιτητές και κατόχους κάρτας ΟΑΕΔ

Προπώληση:Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας


Share.

Leave A Reply