ΕΛΛΑΔΑ

«Γνώριζα για τον καθηγητή “φακελάκη” πριν πάω καν να σπουδάσω»!

today05/10/2018 3

Φόντο
share close

Σαν βροχή συνεχίζουν να πέφτουν οι καταγγελίες που «καίνε» τον καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για εκβιασμό και χρηματισμό.

Σε χθεσινή συνεδρίαση της Συγκλήτου του ΤΕΙ Σερρών αποφασίστηκε η πειθαρχική δίωξη σε βάρος του καθηγητή, ενώ όπως ανακοινώθηκε θα ζητηθεί και η παύση από τα καθήκοντά του.

Αυτό που προβληματίζει στην υπόθεση είναι ότι όλοι ήξεραν και κανένας δεν μιλούσε. Όπως λένε τώρα οι φοιτητές, φοβούνταν να μιλήσουν. Οι καθηγητές, από την πλευρά τους, υποστηρίζουν ότι ενώ ήξεραν, δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι, αφού οι φοιτητές δεν έκαναν καταγγελίες.

Όπως δήλωσε σήμερα μία τριτοετής φοιτήτρια, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», έχει περάσει όλα τα μαθήματά της, όμως χρωστάει τα τρία δικά του μαθήματα. Μόλις πήρε, μάλιστα, άλλος καθηγητής ένα από τα μαθήματά του, το πέρασε με «αξιοπρεπή βαθμό».

Την ίδια ώρα, η φοιτήτρια επανέλαβε αυτό που λένε αρκετοί, ότι δηλαδή, «ήμασταν ενήμερες για τον συγκεκριμένο καθηγητή πριν έρθουμε στις Σέρρες».

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr

Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO

Rate it