Σιγκαπούρη – Νέα Υόρκη | Ξεκινά η μεγαλύτερη πτήση στον κόσμο! (εικόνες)

0

Η μαραθώνια πτήση των 19 ωρών, που συνδέει τη Σιγκαπούρη με την Νέα Υόρκη κάνει σήμερα το παρθενικό της ταξίδι.  Ενα υγιεινό μενού, ένας μακρύς κατάλογος ταινιών και πολλή υπομονή … για τους επιβάτες που κάνουν σήμερα την μεγαλύτερη πτήση στον κόσμο: έναν μαραθώνιο 19 ωρών που θα συνδέσει την Σιγκαπούρη με την Νέα Υόρκη.

Δύο κυβερνήτες και δύο συγκυβερνήτες στο κόκπιτ του Airbus A350-900 ULR δεν είναι υπερβολή για την διαδρομή των 16.700 χιλιομέτρων της πτήσης.

Με την πτήση SQ22 της Singapore Airlines, που θα απογειωθεί σήμερα το απόγευμα, θα ταξιδέψουν 161 επιβάτες 67 στην θέση «business» και 94 σε «premium economy». Ομως δεν υπάρχει θέση «economy».

Το πλήρωμα είναι 13μελές ώστε να εξασφαλίζεται τετράωρη ανάπαυλα για τον καθένα κατά την διάρκεια της μακράς πτήσης, όπως ορίζουν οι κανονισμοί.

Για τους επιβάτες, η πρόκληση είναι πώς θα περάσει ο χρόνος.

Οσοι δεν θα έχουν πάρει μαζί τους ένα ή και δύο τούβλα σε βιβλία, θα μπορούν να κάνουν επιλογή ανάμεσα σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές συνολικής διάρκειας 1.200 ωρών, δηλαδή δύο εβδομάδων.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το μενού περιλαμβάνει πιάτα επιλεγμένα ώστε να διασφαλίζεται η καλή υγεία των επιβατών που θα παραμείνουν στους αιθέρες για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα…..

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: athensvoice.gr

 

 

 

 

Share.

Leave A Reply