Ντάνος | Οι ερωτικές σκηνές, η προσωπική του ζωή και το φλερτ από άνδρες!

0

Ο Ντάνος αποκαλύπτεται «Μετά τα Μεσάνυχτα»…

Για τη ζωή του μετά το Survivor, το παρασκήνιο πίσω από την πρόταση που δέχθηκε για το «Τατουάζ» αλλά και για την προσωπική του ζωή μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην Ελεονώρα Μελέτη.

Για την πρόταση που δέχθηκε για το «Τατουάζ»: «Η πρόταση για το “Τατουάζ” στην ουσία ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο. Ξεκίνησε χαλαρά από το καλοκαίρι ως ιδέα και με τον Γιώργο Χρανιώτη σε κοινή παρέα με τους παραγωγούς και προς τον Δεκέμβρη έγινε πρόταση […] Ήταν μεγάλη πρόκληση στο μυαλό μου. Δεν μου αρέσει να απορρίπτω προτάσεις χωρίς να έχω μια εικόνα για το αν μπορώ ή όχι. Δεν ήμουν σε θέση να απορρίψω μια πρόταση τέτοια γιατί ήθελα να το δοκιμάσω».

Πως ανταποκρίθηκε ο ίδιος στις ερωτικές σκηνές στις οποίες κλήθηκε να συμμετάσχει; «Ήταν περιέργο από μόνο του. Ότι θα φιλήσω μια κοπέλα μπροστά στην κάμερα και θα το δει όλη η Ελλάδα και μάλιστα πολύ κοντά στο ξεκίνημα μου.Πάρα πολύ καλή επαγγελματίας η Ελεονώρα γιατί και η χημεία ήταν αυτή που έπαιξε ρόλο για να μπορέσουμε να κάνουμε και τις πρώτες μας σκηνές. Ξεχώρισα ότι πρόκειται για δουλειά, ωστόσο δεν υπάρχει εγχειρίδιο για το πως θα φιλάς on camera. Δεν συνήθιζα να είμαι μπροστά σε τόσο κόσμο και ήταν μια πραγματικά προσωπική στιγμή. Τα πραγματικά φιλιά έχουν συναίσθημα. Από τη στιγμή που είναι κάτι που αφορά το σενάριο δεν είναι πραγματικό φιλί. Συνήθως όταν φιλάω μια κοπέλα δεν είναι μέσω προξενιού, οπότε αυτό είναι ένα σεναριακό προξενιό» είπε αστειευόμενος

Τι συμβαίνει στην προσωπική ζωή του; Είναι τελικά single ή όχι; «Που χρόνος; Αναγκαστικά έχω αφήσει την προσωπική μου ζωή στην άκρη γιατί τόσα πράγματα που κάνω και είναι απαιτητικά και από θέμα μετακινήσεων και από θέμα ωρών, σίγουρα κάποια πράγματα τα κάνουμε στην άκρη […] Δεν θεωρώ ότι έχω πετύχει μια καριέρα. Αν έχω πετύχει κάτι είναι ότι είμαι έτοιμος να γυρίσω στη Σκιάθο αύριο και νομίζω πως ο κόσμος βλέπει τον ίδιο άνθρωπο» είπε χαρακτηριστικά.

Σε συζήτηση σχετικά με το αν τον φλερτάρουν, ο Ντάνος ξεκαθάρισε πως «δεν του την πέφτουν» στα μπαρ γιατί όπως είπε δεν έχει τόσο ελεύθερο χρόνο, παραδέχθηκε ωστόσο πως δέχεται φλερτ και φωτογραφίες μέσω των social media τόσο από γυναίκες όσο και άνδρες! Πως αντιδράει ο ίδιος;

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: yupiii.gr


Share.

Leave A Reply