Τα ωραιότερα χτενίσματα του Φθινοπώρου!

0

Τις πασαρέλες της σεζόν τις μελετήσαμε πολύ προσεκτικά. Είδαμε όλα όσα πρότειναν οι ειδικοί και τα δημιούργησαν για πρώτη φορά στα backstage των shows. Από Μιλάνο μέχρι Παρίσι και από Νέα Υόρκη μέχρι το Λονδίνο οι hairstylists άλλαξαν χρώμα και μήκος στα μαλλιά, τα στόλισαν με υπέροχα αξεσουάρ και τα χτενίσματα ήταν εμπνευσμένα και φορέσιμα.

Ειδικά για εμάς που θέλουμε να ακολουθούμε τα trends με ευλάβεια αλλά δεν θέλουμε δραματικές αλλαγές όπως να βάψουμε τα μαλλιά μας ροζ. Θέλουμε να είμαστε μέσα στα πράγματα και παράλληλα να μην χρειαστεί να έχουμε τον Eugene Souleiman στο σπίτι μας για να μας κάνει κότσους και μπούκλες. Ευτυχώς οι προσευχές μας προς τους experts εισακούστηκαν και εκείνοι δημιούργησαν χτενίσματα που μπορούμε να κάνουμε μόνες στο σπίτι (τα περισσότερα τουλάχιστον) χωρίς να χρειαζόμαστε επαγγελματικά προϊόντα ή σπουδές κομμωτικής.

Ας τα δούμε λοιπόν ώστε να αρχίσουμε να τα υιοθετούμε σιγά σιγά πριν έρθει για τα καλά ο χειμώνας και αναγκαστούμε να κρύβουμε τα μαλλιά μέσα σε καπέλα και σκουφιά.

Κότσος ψηλά και δύο μεγάλα κλιπ στη βάση των μαλλιών

Ανέμελη χαμηλή αλογοουρά που θυμίζει κότσο

Παιχνίδι με τα λαστιχάκια που μπλέκονται στην πλεξούδα. Αυτοσχεδιάστε

Αν δεν έχετε αυτά τα τσιμπιδάκια φέτος είστε αδικαιολόγητες…

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: faysbook.gr


Share.

Leave A Reply