NEWSFEED

Εισβολή ΠΟΕ-ΟΤΑ στο υπουργείο Εργασίας!

today19/11/2018 5

Φόντο
share close

Στο υπουργείο Εργασίας εισέβαλαν λίγο πριν τις 10:00, οι συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ, και κατευθύνονται προς το γραφείο της υπουργού Έφης Αχτσιόγλου.

Τα μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ διαμαρτύρονται για τα εργατικά δυστυχήματα και τις απώλειες εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Αιτία των εργατικών ατυχημάτων στους δήμους, όπως αναφέρει η Ομοσπονδία, είναι η εντατικοποίηση της εργασίας λόγω έλλειψης προσωπικού, η έλλειψη μέσων ατομικής προστασίας, η μη τήρηση της νομοθεσίας για την υγιεινή και την ασφάλεια, καθώς και ο κακοσυντηρημένος μηχανολογικός εξοπλισμός.

Απόφαση για λουκέτο στα γκαράζ καθαριότητας 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α αποφάσισε τα γκαράζ καθαριότητας όλων των Δήμων της χώρας να παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018.

Και αυτό «ως ελάχιστη ένδειξη διαμαρτυρίας, θυμού και αγανάκτησης για τις τραγικές απώλειες συναδέλφων τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος», σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr

Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO

Rate it