Αναστάσιος Ράμμος | Δείτε τον στην παιδική του ηλικία!

0

Ο Αναστάσιος Ράμμος σήμερα βρισκόταν σε νοσταλγική διάθεση.

Με stories που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram, ο τραγουδισήτς, που ανήκει στο δυναμικό της Panik Records, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες από την παιδική του ηλικίαπου δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα!

Ο Αναστάσιος Ράμμος έχει μιλήσει πολλές φορές για τα δύσκολα χρόνια που έχει περάσει και για την οικογένειά του. Οι γονείς του χώρισαν όταν ο τραγουδιστής ήταν 18 χρονών ενώ στο σπίτι του είχε έρθει πολλές φορές αντιμέτωπος με τη βία. «Έχω φάει πολύ ξύλο από τον πατέρα μου και έχω δει να πέφτει ξύλο σπίτι μου. Και δεν του το συγχωρώ, αλλά το ξορκίζω με δημιουργία. Το βγάζω στα τραγούδια και τους στίχους μου. Ξεσπάω εκεί. Έχω γράψει τραγούδια εμπνευσμένα από τις καταστάσεις που έζησα σπίτι μου», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Και τα γεγονότα το επιβεβαιώνουν….

Από το ξεκίνημά του, ο Αναστάσιος έχει δείξει ότι είναι ένας πολυδιάστατος καλλιτέχνης, με διαρκώς ανοδική πορεία. Μετά την νίκη του στο διαγωνισμό «Jumping Fish» το 2017, έχει γράψει και ερμηνεύσει τραγούδια που αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό και «σκαρφάλωσαν» σε υψηλές θέσεις στο airplay chart και το YouTube, ενώ οι on stage εμφανίσεις του, τόσο σε νυχτερινά κέντρα, όσο και σε φεστιβάλ και συναυλίες, είναι πάντα «εκρηκτικές».

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: peoplegreece.com


Share.

Leave A Reply