NEWSFEED

Η αγενής απάντηση εμπορικού κέντρου σε γυναίκα που ήθελε να θηλάσει!

today30/11/2018 7

Φόντο
share close

Η Abhilasha Arup DasAdhikari επισκέφθηκε πρόσφατα ένα εμπορικό κέντρο στην Καλκούτα. Κάποια στιγμή θέλησε να θηλάσει το μωρό της, αλλά δεν υπήρχε κάποιος χώρος ειδικά γι’ αυτή τη διαδικασία. Το προσωπικό του εμπορικού της συνέστησε να επισκεφθεί την τουαλέτα, αλλά το θεώρησε αηδιαστικό και αποχώρησε.

Την Τρίτη 27/11 η γυναίκα μοιράστηκε την εμπειρία της στη σελίδα του εμπορικού στο Facebook, δίνοντας παράλληλα χαμηλό βαθμό.

Αυτό δεν άρεσε στο διαχειριστή της σελίδα, ο οποίος της απάντησε πως ο θηλασμός δεν επιτρέπεται στα καταστήματα και πως θα έπρεπε να είχε προγραμματίσει καλύτερα τη μέρα της ώστε να μη χρειαζόταν να θηλάσει το μωρό στο εμπορικό κέντρο. Χαρακτήρισε μάλιστα τον θηλασμό ως «δουλειά του σπιτιού».

Το ποστ και τα σχόλια διαγράφησαν από τη σελίδα, ωστόσο ένα printscreen της συζήτησης κυκλοφόρησε ευρέως, προκαλώντας αντιδράσεις.

Η διοίκηση του εμπορικού απολογήθηκε δημόσια για τη συμπεριφορά και είπε πως κάθε όροφος διαθέτει δωμάτιο για θηλασμό και άλλαγμα μωρών, ωστόσο δεν είναι όλα διαθέσιμα καθώς αυτό το διάστημα πραγματοποιούνται έργα ανακαίνισης στο κτήριο. Ο δε αντιπρόεδρος του mall, Manmohan Bagri, μιλώντας στην εφημερίδα Times of India, τόνισε πως η απάντηση που δόθηκε στην κυρία DasAdhikari ήταν από έναν υπάλληλο του πρακτορείου που διαχειρίζεται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του εμπορικού κέντρου.

 

Διαβάστε περισσότερα  εδώ: newsbeast.gr

Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO

Rate it