play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
O Δεκέμβριος έκανε ποδαρικό και φέρνει μαζί του ζεστές στιγμές που θα φτιάξουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.
Σε λίγες ημέρες, η καρδιά της πόλης θα χτυπά σε γιορτινούς ρυθμούς και η καθημερινότητα θα ξεφύγει από το αυστηρό της πρόγραμμα. Οταν το ημερολογίο δείξει 2 Ιανουαρίου, ξέρουμε ότι η πραγματικότητα θα «προσγειώσει» ανώμαλα πολλές από εσάς.
Τα έξοδα στις γιορτές είναι αναπόφευκτα κι αφήνουν πίσω τους ένα ελλειμματικό «ταμείο» σε όσους δαπάνησαν περισσότερα από όσα υπολόγιζαν.
Μέσα στην ζάλη της χαράς και του σχεδόν παιδικού ενθουσιασμού που μας διακατέχει τις γιορτινές ημέρες του χρόνου, ξεχνάμε την… επόμενη μέρα που μας φέρνει αντιμέτωπες με τις οικονομικές μας υποχρεώσεις που δεν παίρνουν αναβολή.
Τις γιορτινές ημέρες, σε οικονομικό επίπεδο, γίνονται λάθη που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί.
Ψυχραιμία, λοιπόν!
Προλάβετε τις αστοχίες που επαναλάμβετε κάθε χρόνο και σας βγάζουν εκτός budget. Όσο είναι ακόμα νωρίς.
Tα 6 (συνηθέστερα) λάθη που κάνεις είναι τα εξής…
Διαβάστε περισσότερα εδώ: bovary.gr
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
|
|---|
|
|

play_arrow
Dancing In The Flames The Weeknd
play_arrow
Se Periptosi Pou Anna Vissi
play_arrow
Bad Dreams Teddy Swims
play_arrow
Xiliometra APON
play_arrow
Koino Mistiko (feat. Lila) LILA
play_arrow
Messy Lola Young
play_arrow
I Adore You (feat. Daecolm) HUGEL, Topic & Arash
play_arrow
Gyrismos Christos Mastoras & Melisses
COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS