Το συστατικό που έχουμε όλες στην κουζίνα μας και μπορεί να αλλάξει την όψη του δέρματος!

0

Οι περισσότερες γυναίκες τολμούν να πειραματιστούν με την skincare ρουτίνα τους.

Σε καθημερινή βάση εφαρμόζουν στο πρόσωπό τους από τα πιο ακριβά προϊόντα με εκλεκτά συστατικά, μέχρι αυτά που υπάρχουν στην κουζίνα και τα χρησιμοποιούν τόσο στο skincare, όσο και στο μακιγιάζ.

Αν πάμε πίσω μερικά χρόνια θα δούμε ότι ακόμα και οι γιαγιάδες μας, αξιοποιούσαν τα περισσότερα συστατικά που υπήρχαν στις κουζίνες τους, για το κεφάλαιο της περιποίησης του προσώπου. Ένα κεφάλαιο πραγματικά ατελείωτο, που αξίζει να το ανακαλύψουμε

Και σε αυτό το άρθρο θα αναφερθούμε σε ένα πολύτιμο συστατικό για την υγεία, αλλά και για το δέρμα μας. Όσο σημαντικό είναι στη διατροφή μας, εξίσου ευεργετικό είναι και στην περιποίηση της επιδερμίδας. Δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται σε πολλές DIY συνταγές ομορφιάς.

Η πιο βασική χρήση του είναι ως καθαριστικό προσώπου, όπου μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα το δέρμα αλλάζει όψη.

Και αν αναρωτιέστε για ποιο συστατικό μιλάμε, να σας πούμε ότι πρόκειται για το θαυματουργό μέλι.

Πώς μπορούμε όμως να το χρησιμοποιήσουμε καθημερινά, στην περιποίηση της επιδερμίδας μας και τι θα κερδίσουμε;

Αντικαθιστούμε το καθαριστικό προσώπου με μέλι, μία πρόταση που δύσκολα θα δοκιμάσει κάποια γυναίκα λόγω της σύστασης του συγκεκριμένου προϊόντος.

Διαθέτει αντιβακτηριακές, προβιοτικές και θεραπευτικές ιδιότητες, είναι εξαιρετικά θρεπτικό και ενυδατικό. Είναι ιδανικό για παθήσεις δέρματος όπως έκζεμα και ακμή και μπορεί να θεραπεύσει ακόμα και μικρές πληγές.

shutterstock

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: bovary.gr


Share.

Leave A Reply