NEWSFEED

Τσιτσιπάς και Σάκκαρη στην μάχη του Hopman Cup!

today28/12/2018 2

Φόντο
share close

Για δεύτερη φορά στην ιστορία και πρώτη έπειτα από 17 χρόνια, η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί στο Hopman Cup και μάλιστα με το καλύτερο δίδυμο που διέθετε ποτέ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη δημιούργησαν ομάδα, θα αγωνιστούν για πρώτη φορά μαζί σε μεικτό και θα τεθούν αντιμέτωποι με μερικούς από τους κορυφαίους τενίστες της σύγχρονης εποχής, στην διοργάνωση που αρχίζει το Σάββατο (29/12), θα ολοκληρωθεί στις 5 Ιανουαρίου και που, όπως πάντα, διεξάγεται στο Περθ της Αυστραλίας.

Η ελληνική ομάδα μετέχει στο δεύτερο γκρουπ κι αυτό σημαίνει πως θα αντιμετωπίσει, μεταξύ άλλων, τον Ρότζερ Φέντερερ και την Σερένα Γουίλιαμς. Αναλυτικά, στις 29 Δεκεμβρίου οι Σάκκαρη και Τσιτσιπάς θα αγωνιστούν κόντρα στην Μ. Βρετανία των Κάμερον Νόρι και Κέιτι Μπούλτερ, στις 31 Δεκεμβρίου, δηλαδή την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, θα αγωνιστούν κόντρα στις ΗΠΑ των Φράνσις Τιαφόε και Σερένα Γουίλιαμς και στις 3 Ιανουαρίου κόντρα στην Ελβετία των Ρότζερ Φέντερερ και Μπελίντα Μπένσιτς. Στο πρώτο γκρουπ μετέχουν οι Αυστραλία, Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία και οι νικητές των δύο ομίλων θα αναμετρηθούν στον τελικό της 5ης Ιανουαρίου, για να αναδειχθεί ο τροπαιούχος του 2019.

Διαβάστε περισσότερα εδώ:enikos.gr

Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO

Rate it