play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Στην αγορά οικοπέδου σε βιομηχανική περιοχή της Κίνας, με σκοπό τη δημιουργία νέας παραγωγικής μονάδας, προχώρησε η εταιρεία «Πλαστικά Κρήτης ΑΒΕΕ».
Σύμφωνα με την ενημέρωση της εταιρείας προς το Χρηματιστήριο Αθηνών και το επενδυτικό κοινό, η ΑNHUI HITEC INDUSTRIES, νεοϊδρυθείσα κατά 100% θυγατρική της SHANGHAI HITEC PLASTICS, στην οποία η «Πλαστικά Κρήτης» ελέγχει το 71,67% του κεφαλαίου, προχώρησε στην αγορά οικοπέδου 46,6 στρεµµάτων στη βιοµηχανική περιοχή Hexian Jiangbei Wujiang New Area της επαρχίας Anhui, µε σκοπό τη δηµιουργία νέας παραγωγικής µονάδας που θα παράγει masterbatches (πρώτες ύλες για τη βιοµηχανία πλαστικών) και ειδικά φύλλα θερµοκηπίων.
Το κόστος της επένδυσης εκτιµάται στα 17,8 εκατοµµύρια ευρώ και η έναρξη λειτουργίας της νέας µονάδας τοποθετείται στο δεύτερο εξάµηνο του 2020.
Διαβάστε περισσότερα εδώ: newsbeast.gr
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
46 στρέμματα αγόρασε ελληνική εταιρεία εργοστάσιο Κίνα φτιάξει
|
|---|
|
|

play_arrow
Dancing In The Flames The Weeknd
play_arrow
Se Periptosi Pou Anna Vissi
play_arrow
Bad Dreams Teddy Swims
play_arrow
Xiliometra APON
play_arrow
Koino Mistiko (feat. Lila) LILA
play_arrow
Messy Lola Young
play_arrow
I Adore You (feat. Daecolm) HUGEL, Topic & Arash
play_arrow
Gyrismos Christos Mastoras & Melisses
COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS