Μια δεκαετία ήθελε να γίνει γενικός διευθυντής και έγινε όταν σταμάτησε να το θέλει!

0

Ο 40χρονος σήμερα Josh Leslie είναι επιτέλους διευθύνων σύμβουλος της καλιφορνέζικης εταιρίας πληροφορικής Cumulus Networks.

Τη θέση την ονειρευόταν όλη του τη ζωή και στα 30 του είχε αποκαλύψει μάλιστα στον τότε διευθυντή του πως ήθελε να γίνει αφεντικό μέχρι τα 40! Η καριέρα του ήταν όμως βαλτωμένη και το διευθυντιλίκι δεν έμοιαζε πιθανό.

Ο Leslie εντάχθηκε στο δυναμικό της Cumulus τον Ιούνιο του 2015 ως αντιπρόεδρος πωλήσεων, μια θέση που κατείχε εξάλλου σε διάφορες εταιρίες για αρκετά χρόνια. Γενικός διευθυντής της εταιρίας ήταν τότε ο ιδιοκτήτης της, ο οποίος έμοιαζε αμετακίνητος από τα καθήκοντά του.

Τον Josh τον έτρωγε το άγχος, όπως εξομολογείται, που δεν έπαιρνε την πολυπόθητη προαγωγή. Δέκα μήνες μετά, ο ιδρυτής θα τον έκανε τελικά CEO, δικαιώνοντας τη νέα φιλοσοφία του Leslie. Ποια ήταν αυτή; Πως σταμάτησε να απασχολεί το μυαλό του με αυτό, καθώς δεν τον ένοιαζαν πια τίτλοι και μεγέθη!

Ο Leslie ονειρευόταν τη θέση του γενικού από παιδί, καθώς είναι γιος του Mark Leslie, του θρυλικού διευθύνοντος συμβούλου της Veritas Software, που στην ακμή της καθάριζε περισσότερα από 1,5 δισ. δολάρια τον χρόνο. Στα 30 του λοιπόν ο Josh ήταν μεγαλοστέλεχος της VMware, όταν και αποκάλυψε στον διευθυντή του πως ήθελε να του πάρει τη θέση! Εκείνος γέλασε με το νεαρότατο της ηλικίας του και του είπε πως τα 50 θα ήταν μια πιο λογική ηλικία για μια τέτοια θέση.

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: newsbeast.gr


Share.

Leave A Reply