Τα 12 χρυσά διαζύγια της σόουμπιζ!

0

Τα διαζύγια στη showbiz είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο. Μπορεί να γίνονται είτε με φιλικό τρόπο είτε το ζευγάρι να σφάζεται για την περιουσία. Μπορεί να χωρίζουν φιλικά, μπορεί όμως και να υπάρχει μοιχεία, οπότε τα πράγματα δεν είναι και τόσο ειρηνικά.

Υπάρχουν λογιών λογιών διαζύγια, αλλά επειδή οι διάσημοι έχουν και περιουσία, κάποια από αυτά ήταν πανάκριβα. Με αφορμή το χωρισμό του Τζεφ Mπέζος, ας δούμε τα ακριβότερα στον κόσμο της showbiz:

Τζεφ και Μακένζι Μπέζος
Τζεφ και Μακένζι ΜπέζοςΤζεφ και Μακένζι Μπέζος
Λαμβάνοντας υπόψη πως πρόκειται για τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Amazon,τον Τζεφ Μπέζος, ή αλλιώς τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο για το 2018, το διαζύγιό από την εδώ και 25 χρόνια σύζυγό του, δεν θα ήταν οικονομικό.

Η Ουάσινγκτον, όπου κατοικεί το ζεύγος Μπέζος, έχει ως νόμο που αναφέρει πως τα περιουσιακά στοιχεία και τα χρέη που έχουν συσσωρευτεί κατά την διάρκεια ενός γάμου, θεωρούνται ότι ανήκουν εξίσου και στους δύο συζύγους, εκτός κι αν είχε γίνει προγαμιαίο συμβόλαιο. Κι αυτό ισχύει στην περίπτωση του συγκεκριμένου ζευγαριού, με αποτέλεσμα η Μακένζι να έχει το δικαίωμα στην μισή περιουσία του Τζεφ, που ανέρχεται στα 137 δισεκατομμύρια δολάρια!

Μάικλ και Χουανίτα Τζόρνταν
Μάικλ και Χουανίτα ΤζόρντανΜάικλ και Χουανίτα Τζόρνταν
Ο σούπερ σταρ του μπάσκετ χώρισε από την επί 17 χρόνια σύζυγό του, Χουανίτα το 2006. Δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δυο τους είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο να βάλουν τέλος στον γάμο τους: η Χουανίτα είχε υποβάλει αίτηση διαζυγίου το 2002. Τελικά, έλαβε ένα από τα μεγαλύτερα ποσά στην ιστορία: 168 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr


Share.

Leave A Reply