Είδαν 8.000 γυμνές σκηνές ταινιών και κατέταξαν τους σταρ με βάση το μέγεθος!

0

Θέλετε να μάθετε ποιος είναι ο πιο «προικισμένος» ηθοποιός του Χόλιγουντ;

Μπορεί το κίνημα #MeToo να έχει βοηθήσει κάπως στην καταπολέμηση του σεξισμού στο Χόλιγουντ για τις γυναίκες, όπως για τους άντρες τα πράγματα μάλλον πάνε από το κακό στο χειρότερο!

Μια ομάδα άνθρώπων παρακολούθησε 8.000 γυμνές σκηνές από κινηματογραφικές ταινίες προκειμένου να συντάξει μια λίστα κατάταξης των σταρ με βάση το μέγεθος… του πέους τους.

Ο ιστότοπος Mr Man είναι το «σωστό μέρος» στο διαδίκτυο για όποιον ενδιαφέρεται να δει γυμνές σκηνές που έχουν γυρίσει σελέμπριτις στον κινηματογράφο. Μετά από απαίτηση πολλών φαν του ιστότοπου, οι συντάκτες του site αποφάσισαν να δημοσιεύσουν μια λίστα που κατατάσσει ορισμένους από τους μεγαλύτερους σταρ του Χόλιγουντ με βάση το μέγεθος του μορίου τους.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω γράφημα, οι σελέμπριτις κατατάσσονται σε ένα φάσμα που τους διαχωρίζει σε show-ers και grow-ers.

Η πρώτη κατηγορία περιλαμβάνει άνδρες που δεν χρειάζεται να έχουν στύση για να επιδείξουν την έκταση των προσόντων τους, και η δεύτερη κατηγορία περιλαμβάνει αυτούς που – τουλάχιστον… σε χαλαρή διάθεση – δεν εντυπωσιάζουν και τόσο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: protothema.gr

Share.

Leave A Reply