Συνέντευξη με τον Καλαματιανό ράπερ Zeus! (εικόνα & βίντεο)

0

Η συνέντευξη παραχωρήθηκε στη ραδιοφωνική παραγωγό Βανέσσα Αδαμοπούλου…

 

 Για αρχή θέλω να μου πεις λίγα πράγματα για σένα. Η μουσική πως προέκυψε στη ζωή σου;  

Γεια! Το όνομα μου είναι Zeus. Ερωτεύτηκα την μουσική πριν πολλά χρόνια και ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί! Λατρεύω τόσο πολύ να ζω έντονα και να είμαι αληθινός όσο μισώ την αδράνεια και την υποκρισία! Σκέφτομαι παρά πολύ, ειδικά όταν βαριέμαι, όποτε δώσε μου πολύ ελεύθερο χρόνο στα χέρια μου και είναι σίγουρο πως θα καταστρέψω την ζωή μου το επόμενο λεπτό. Είναι πραγματικά ένα περίεργο ταλέντο μου…σαν πάντα να καταστρέφεις μια ρομαντική στιγμή με μια λέξη! Δεν θα καταλάβεις ποτέ γιατί είσαι καλός σε αυτό, αλλά είσαι. Έτσι δουλεύω πραγματικά σκληρά, με κρατάω απασχολημένο, θέλω να είμαι καλός σε αυτό που κάνω και από τα 13 μου που έγραψα τους πρώτους μου στίχους δεν κοίταξα πίσω ποτέ ξανά! Φοβάμαι να έχω μια απλή ζωή. Η μουσική προέκυψε στη ζωή μου πρώτα στην μορφή του ροκ και πολύ γρήγορα πήγα στο χιπ χοπ! Μου άρεσε η ωμότητα των ραπερ και το συναίσθημα που ένιωθα κάθε φορά που άκουγα αυτή τη μουσική! Ένιωθα ατρόμητος ενώ δεν ήμουν…ακόμη δεν είμαι, ποτέ δεν θα είμαστε, κανείς μας αλλά ακόμη νιώθω έτσι κάθε φορά που γράφω! Όραμα μου να μοιράζομαι και να μεταφέρω αυτό το συναίσθημα.

 

 Παρατήρησα οτι εσύ γράφεις τους στίχους και τη μουσική στα τραγούδια σου. Τι αποτελεί πηγή έμπνευσης για σένα;

Ναι, τους στίχους πάντα…τις μουσικές τις περισσότερες φορές! Εμπνέομαι από τις σκέψεις μου και από αυτά που νιώθω. Πάντα σκέφτομαι κάτι, πάντα νιώθω κάτι! Πιάνω το στυλό μου και γράφω ακριβώς αυτό που νιώθω ή σκέφτομαι , γιατί νιώθω έτσι, ποιος ή τι γεγονότα μου το προκάλεσαν χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό και όρια! Δεν είναι πάντα εύκολο αλλά αυτό ποτέ δεν με σταμάτησε τουλάχιστον από το να προσπαθώ. Θέλω να είμαι αληθινός…

 

 Η τελευταία σου δουλεία, με τίτλο «Το Ρίσκο» κυκλοφορεί ήδη στο youtube. Μίλησε μας γι΄αυτήν!

«Το Ρίσκο» ναι βρίσκεται στο YouTube επιτέλους!!!! Είναι πραγματικά η αγαπημένη μου δουλειά ίσως για όλο τον τελευταίο χρόνο. Είχα καιρό να νιώσω τόσο όμορφα κατά την δημιουργία κάποιου project. Νομίζω το είχα χάσει κάπου με τις συνεχόμενες κυκλοφορίες του καλοκαιριού! Αυτή τη φορά πήρα τον χρόνο μου…δεν έγραψα το τραγούδι στο στούντιο αλλά στο κρεβάτι μου ένα βράδυ ξαπλωμένος, δεν σκεφτόμουν περίπλοκους ρυθμούς και περίεργες λέξεις απλά είπα θα ραπάρω και θα γράψω αυτό που νιώθω όσο πιο απλά γίνεται! Αυτό έκανα, το ευχαριστήθηκα και από οτι φαίνεται μέχρι στιγμής το ευχαριστιέται και ο κόσμος! Γεγονός που με κάνει δίπλα χαρούμενο…όσο για το βίντεο κλιπ δεν νομίζω πως το ξέρουν πολλοί αλλά ορίστε μια περίεργη ιστορία…το γύρισα μόνος μου στήνοντας την κάμερα πάνω σε ένα τρίποδο για όλες τις λήψεις, σε μια κορυφή βουνού με υψόμετρο 300 μέτρα! Επίσης έκανα και το μοντάζ αργότερα. Δούλευα πάνω σε αυτό το project ίσως έναν μήνα. Όπως είπα, πήρα πραγματικά το χρόνο μου! Πηγαίνετε δείτε το στο Youtube και κρατάτε το σε replay φυσικά.

 

 Ως νέος άνθρωπος που πασχίζει για τα όνειρά του και ταυτόχρονα ζει σε μια επαρχιακή πόλη, πως βλέπεις να ανταποκρίνεται το κοινό της Καλαμάτας στο είδος της μουσικής σου;

Μετά από 10 χρόνια που ασχολούμαι με την μουσική, τον τελευταίο χρόνο βλέπω τον κόσμο να ανταποκρίνεται θετικά να με πιστεύει και να με στηρίζει φανατικά και είμαι τόσο ευγνώμων και χαρούμενος που ορισμένες φορές νιώθω πως αν πηδήξω από το μπαλκόνι μου θα πετάξω. Ούτε κάπες, ούτε τίποτα χωρίς πλάκα! Απλά θα πετάξω. Τώρα σοβαρά, σε θέμα μουσικής, είναι εύκολο να ξεχωρίσεις έως κάποιο σημείο σε μια επαρχία…είμαστε λίγοι που το κάνουμε πλεον αυτό! Αυτό είναι το θετικό.Το θέμα είναι πως το πας παραπέρα. Θέλω καριέρα. Αυτό μπορεί κάποιες φορές να με τρελάνει! Επίσης κοίτα, το κοινό της επαρχίας μπορεί να είναι δύσκολο! Πολύ δύσκολο. Οι περισσότεροι σε ξέρουν προσωπικά! Συνεπώς έχει πολλούς προσωπικούς λόγους ο καθένας για να σε στηρίξει αλλά επίσης αντίθετα και να μην σε στηρίξει! Για αυτό έχω περάσει τόσα χρόνια της ζωής μου που ασχολούμαι με την μουσική να κρατάω τον κύκλο μου κλειστό και να δουλεύω σκληρά! Θέλω να είμαι τόσο καλός που να είναι αδύνατον να με αγνοήσεις και να μην μοιραστείς το τραγούδι μου με κάποιον γνωστό σου εκτός Καλαμάτας παραδείγματος χάριν!

 

Και κάτι για κλείσιμο… Τι σχέδια έχεις για το μέλλον; Τι ετοιμάζεις;

Στα κοντινά μου σχέδια έχω 2 κυκλοφορίες! «Ότι Μου Χρωστάς» σε συνεργασία με τον Dee! Ένα πολύ ταλαντούχο παιδί από Αθήνα που συνεργαστήκαμε πρόσφατα και «Κάστρο» σε συνεργασία με έναν από τους αγαπημένους μου κολλητούς, Δημήτρη Μυλωνά. Θα πω μόνο ένα πράγμα και θα το αφήσω εδώ…Έρχομαι!!! Τώρα, στα μακρινά μου σχέδια έχω επιτέλους να φέρω το όραμα μου σε ζωή, νιώθω πως είναι η ώρα! Επίσης παίζουν και άλλες συνεργασίες όπως πχ με την τρομερή Alicia που έχουμε συνεργαστεί άπειρες φορές και την έχει λατρέψει το κοινό μου. Αυτά! Έως τότε, μέχρι να επιστρέψω διαδώστε «Το Ρίσκο», σας ευχαριστώ για αυτή την συνέντευξη και ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όποιον με υποστηρίζει! Εύχομαι σε όλο το κόσμο το 2019 να φέρει υγεία, επιτυχίες, αγάπη και ευκαιρίες! Keep working.

 

 

Μη ξεχάσετε να τον ακολουθήσετε για να μαθαίνετε τα νέα του!

Instagram : https://instagram.com/officialzeusmusic

Facebook : https://www.facebook.com/MusicZeus

 


Share.

Leave A Reply