Κερδίστε δωροεπιταγές 103,8€ για ¨Τα Ψώνια του Μήνα¨!

0

Τα Ψώνια του Μήνα!

O αγαπημένος διαγωνισμός από το City FM 103,8 και το KATERINA’S MARKET, επέστρεψε!

Ξεκίνησε ο 2ος κύκλος διαγωνισμών!

Συντονιστείτε στο City FM 103,8, τηλεφωνήστε όταν σας ζητηθεί στο 2721063253 και δηλώστε συμμετοχή!

Ένας τυχερός ακροατής θα κερδίσει μια δωροεπιταγή αξίας 103,8 ευρώ για αγορές από το KATERINA’S MARKET – Κυψέλης Deli που βρίσκεται Φαρών 124 στην Καλαμάτα!

Η 1η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019.

Μπες κι εσύ στο νέο μεγάλο διαγωνισμό και κέρδισε μια δωροεπιταγή αξίας 103,8 ευρώ για Τα Ψωνια του Μήνα από το ΚΑTERINA’S MARKET, το πιο ενημερωμένο super market της πόλης μας! Και ενημερωμένο, δεν το λέμε τυχαίο, διότι εκεί θα βρείτε 2500 προϊόντα σε αποκλειστικότητα! Προϊόντα χωρίς γλουτένη, προϊόντα από αλεύρι Ζέας, ελιές – λάδια – κρασιά μικρών παραγωγών, τυριά ντόπιων παραγωγών καθώς και μοσχάρι βιολογικό Μάνης και χοιρινό χαρουπιού! Χιλιάδες προϊόντα, όλα άριστης ποιότητας και σε δελεαστικές τιμές!

Στο KATERINA’S MARKET Κυψέλης Deli, η ποιότητα συμφέρει!

Το KATERINA’S MARKET – Κυψέλης Deli, που βρίσκεται Φαρών 124 στην Καλαμάτα, μπορεί να είναι νέο στην πόλη μας, ωστόσο πρόκειται για το 5ο κατάστημα KATERINA’S MARKET, μετά τη Στούπα, τον Άγιο Νικόλαο και τον Κάμπο Αβίας! Αξίζει να αναφερθεί, ότι βρίσκεται σε ένα ιστορικής σημασίας σημείο, μιας και εκεί είχε ανοίξει το 1ο super market της Καλαμάτας!

 


Share.

Leave A Reply