play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Στο έλεος της κακοκαιρίας βρίσκεται η Ηλεία και 54 περιοχές τέθηκαν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης είναι περιοχές στους Δήμους Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας, Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, Ήλιδας και Ζαχάρως της Π.Ε. Ηλείας
Οπως αναφέρει το ilialive, σε απάντηση του αιτήματος που υπέβαλε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, κηρύχθηκαν σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας 54 περιοχές των Δήμων Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας, Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, Ηλιδας και Ζαχάρως της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, που επλήγησαν από τις πρόσφατες έντονες βροχοπτώσεις.
Αντίστοιχες αποφάσεις υπέγραψε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Ιωάννης Ταφύλλης για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.
Συγκεκριμένα, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, για τους επόμενους τρεις μήνες, κηρύσσονται:
Στον Δήμο Πύργου
Στον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας
Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
ανάγκη έκτακτη Ηλεία καταστροφές
|
|---|
|
|

COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS