Τραγωδία στην Καλαμάτα: Ασφυκτικό θάνατο «βλέπει» ο ιατροδικαστής!

0

Την εισπνοή αιθάλης (καπνού), που ενδεχομένως να προκάλεσε ασφυξία, «βλέπει» ο ιατροδικαστής Ναυπλίου – Καλαμάτας ως πιθανή αιτία για τον θάνατο των τριών γυναικών, στην τραγωδία στην Καλαμάτα, με την πυρκαγιά που ξέσπασε, το βράδυ του Σαββάτου, στην ταβέρνα «Διόνυσος».

Μιλώντας στο iefimerida.gr, η Αγγελική Ζέρβα, διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας υποστήριξε ότι οι τρεις γυναίκες ήταν ήδη νεκρές όταν έφθασαν στο νοσοκομείο, ενώ επιβεβαίωσε τα εγκαύματα που υπέστη ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, κατά τη δραματική προσπάθειά του να απεγκλωβίσει τη σύζυγό του και τις άλλες δυο εργαζόμενες, χτυπώντας τον τοίχο με βαριοπούλα.

Στιγμιότυπο από τις προσπάθειες του ιδιοκτήτη της ταβέρνας να σπάσει τον τοίχο / Φωτογραφία: Μεσόγειος ΤηλεόρασηΣτιγμιότυπο από τις προσπάθειες του ιδιοκτήτη της ταβέρνας να σπάσει τον τοίχο / Φωτογραφία: Μεσόγειος Τηλεόραση

«Το ΕΚΑΒ έφερε τις τρεις γυναίκες στο νοσοκομείο μας. Οπως διαπιστώθηκε ήταν ήδη νεκρές. Μετά ήρθαν άλλα δυο άτομα (σ.σ. ο ιδιοκτήτης και η 27χρονη σερβιτόρα) που εισήχθησαν στις κλινικές με ελαφρά εγκαύματα στα άνω άκρα» τόνισε η κυρία Ζέρβα.

Σύμφωνα με την ίδια, στο νοσοκομείο Καλαμάτας εισήχθη ένα ακόμη άτομο από το συμβάν στην ταβέρνα «Διόνυσος», που όμως έφερε «πολύ ελαφρά εγκαύματα, εξετάστηκε στα επείγοντα και έφυγε την ίδια μέρα».

Εξιτήριο έλαβαν, χθες, Δευτέρα, και ο 53χρονος ιδιοκτήτης καθώς και η 27χρονη σερβιτόρα της ταβέρνας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr


Share.

Leave A Reply