play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Η διαδικασία για να ακυρώσεις την αποστολή του μηνύματος είναι ιδιαίτερα απλή και διαφέρει από το “Delete” που απλά διαγράφεις το μήνυμα από τη δική σου πλευρά και ο παραλήπτης εξακολουθεί να το βλέπει.
Από τα μέσα του περασμένου Νοέμβρη έχει ξεκινήσει το λανσάρισμα της λειτουργίας Unsend στο Facebook Messenger σε ορισμένες ομάδες χρηστών, αλλά μόλις σήμερα έχουμε τη γενικότερη διανομή για όλους τους χρήστες σε συσκευές Android και iOS.
Η διαδικασία για να ακυρώσεις την αποστολή του μηνύματος είναι ιδιαίτερα απλή. Κρατάς πατημένο το δάκτυλο επάνω στο μήνυμα που σε ενδιαφέρει και τότε ανάμεσα στις επιλογές θα εμφανίζεται και το “Remove for Everyone” για τα πρώτα 10 λεπτά μετά την αποστολή του. Εάν το επιλέξεις μέσα στο χρονικό παράθυρο, τότε θα διαγραφεί από τη συνομιλία και των δύο χρηστών σαν να μην υπήρξε ποτέ.

Τονίζουμε ότι η επιλογή αυτή διαφέρει από το “Delete” που είναι διαθέσιμο έτσι κι αλλιώς στο Facebook Messenger. Με το “Delete” απλά διαγράφεις το μήνυμα από τη δική σου πλευρά και ο παραλήπτης εξακολουθεί να το βλέπει.
Διαβάστε περισσότερα εδώ: news247.gr
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
Facebook Messenger Unsend ακυρώνεις διαθεσιμο μηνύματα
|
|---|
|
|

COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS