Η συνάντηση μετά τον χωρισμό και η «βόμβα» με τον πρώην σύντροφο της παρουσιάστριας! (βίντεο)

0

Ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή όπως όλα δείχνουν δεν είναι πλέον μαζί. Το ζευγάρι, που έδειχνε ιδιαίτερα ερωτευμένο φαίνεται πως έχει χωρίσει οριστικά.

Παρόλα αυτά σήμερα στο Πρω1νό, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το ζευγάρι. Άνθρωπος από το περιβάλλον του, τους είδε μαζί σε κοινή τους έξοδο προχθές!

«Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν σύννεφα στη σχέση τους, όμως δεν έχουν χωρίσει οριστικά. Προς τα εκεί βαίνουν οι αλήθεια. Δεν έχουν χωρίσει τυπικά. Προχτές το βράδυ συναντήθηκαν έξω», είπε ο παρουσιαστής.

Η Ευαγγελία έχει μετακομίσει ήδη στο πατρικό της, ενώ όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, το πρόσωπο που έχει πάρει πιο «βαριά» τον χωρισμό είναι η παρουσιάστρια.

«Γνωρίζω ότι υπήρχε μία κρίση και είναι το σημείο που το ζευγάρι λέει ή το σταματάμε εδώ ή πάμε παρακάτω», δήλωσε η Φαίη Σκορδά από τη μεριά της.

Τη βόμβα όμως για το ζευγάρι έριξε ο Γιώργος Σκρομπόλας που βρέθηκε σήμερα στο πάνελ της εκπομπής!

«Έχει προχωρήσει η Ευαγγελία στην προσωπική της ζωή… Έχει επιστρέψει κάπου! Έχει επιστρέψει σε σχέση που είχε παλιότερα», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, χωρίς όμως να αποκαλύψει το όνομα.

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: peoplegreece.com


Share.

Leave A Reply