Ερωτευμένη ξανά η Νικολέττα Ράλλη!

0

Ερωτευμένη ξανά να είναι η Νικολέττα Ράλλη, μετά τον πρόσφατο χωρισμό της με τον Γιώργο Μαυρίδη. Την είδηση ότι η παρουσιάστρια έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή – και μάλιστα ότι είναι τρελά ερωτευμένη!- έκανε γνωστή η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το “Happy Day”.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον άντρα που έχει κλέψει την καρδιά της παρουσιάστριας, δίνοντας μάλιστα στοιχεία για την ταυτότητά του:

«Η μοίρα τής χαμογέλασε ξανά και θέλω να σας πω ότι είναι ερωτευμένη περίπου εδώ και ένα μήνα με έναν άντρα -ξέρουμε και το ονοματεπώνυμό του, αλλά επειδή δεν είναι ένας επώνυμος άντρας δεν θέλουμε να τον εκθέσουμε-, που είναι στον χώρο του επιχειρείν, και συγκεκριμένα στον χώρο της εστίασης. Η Νικολέττα τρώει καλά και …ιταλικά, δίνω ένα στοιχείο.»

Και η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνέχισε αποκαλύπτοντας πως αποκαλύφθηκε το νέο ζευγάρι:

«Είναι τέτοιος ο έρωτας, δυνατός και σφοδρός, που έχουν ξεκινήσει και τις εξορμήσεις σε διάφορα σημεία ανά την Ελλάδα. Τούς είδε ένα φιλικό μου ζευγάρι και μου είπε: “Καλέ, αυτοί είναι πολύ ερωτευμένοι!”.

Έχω την αίσθηση ότι απογοητεύτηκε και στεναχωρήθηκε από τον τρόπο με τον οποίο ολοκληρώθηκε η προηγούμενη σχέση με τον Γιώργο Μαυρίδη και αν πίστευε ότι θα τελείωνε έτσι, θα είχε φροντίσει να μην είχε δημοσιοποιηθεί. Γι’ αυτό και τώρα, δεν σκοπεύει να ανεβάσει φωτογραφία με τον νέο της έρωτα στα social media»…

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: peoplegreece.com


Share.

Leave A Reply