«Κατεβαίνει» στην πολιτική ο Γρηγόρης Γκουντάρας!

0

Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε ανθρώπους από το χώρο της showbiz να κατεβαίνουν στο στίβο μάχης της πολιτικής. Τις δυνατότητές του στην πολιτική αποφάσισε να δοκιμάσει και ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Ο δημοσιογράφος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Σαρωνικού στο Λαγονήσι. Η επιλογή του συγκεκριμένου δήμου δεν είναι τυχαία αφού το ζευγάρι διαθέτει σπίτι εκεί και φροντίζει να επισκέπτεται το συγκεκριμένο μέρος σε κάθε ευκαιρία.

Την είδηση έκανε γνωστή η σύζυγος του, Νάταλι Κάκκαβα που είναι δίπλα του σε κάθε του βήμα για να τον στηρίζει.

«Ήταν τη δεκαετία του 70 όταν ο πατέρας μου ανακάλυψε τον ευλογημένο αυτο τόπο,το Λαγονήσι.. Με έφερνε από παιδάκι και έχω να θυμάμαι υπέροχες αναμνήσεις…Τις ίδιες αναμνήσεις προσπαθούμε ο Γρηγόρης κι εγώ να δημιουργήσουμε στον Οδυσσέα και το Μάρκο ..Πάλι στον ίδιο τόπο… Που λατρεύουμε και που πραγματικά είναι ευλογία να μεγαλώνεις τα παιδιά σου… Το Λαγονήσι μας… Σ αυτό τον τόπο λοιπόν, ο Γρηγόρης μου κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του νυν δημάρχου @georgios_sofronis και το συνδυασμό Σαρωνικός αύριο με μοναδικό του όραμα να εργαστεί για ένα καλύτερο αύριο στο δήμο Σαρωνικού.. Γνωρίζοντας καλά τον Γρηγόρη, μπορώ με βεβαιότητα να μιλήσω για την εργατικότητα, το πάθος και την ηθική του… Και είμαι πολύ περήφανη για την υποψηφιότητα του, μιας και τέτοιους ανθρώπους τους χρειαζόμαστε… Καλή επιτυχία καρδούλα μου… Παραμένω η μεγαλύτερη σου θαυμάστρια… #σαρωνικοσαυριο».

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: peoplegreece.com


Share.

Leave A Reply