Τσικνίστε με νοστιμιές ΔΩΡΟ από το κρεοπωλείο Π.Παναγιωτόπουλος!

0

Πλησιάζει Τσικνοπέμπτη και στο Δίαυλο 99,2 ετοιμάζονται να σας διασκεδάσουν, όπως κάθε χρόνο, με τα καλύτερα ελληνικά τραγούδια και να σας χαρίσουν ¨πεντανόστιμα¨ δώρα από το κρεοπωλείο Π.Παναγιωτόπουλος στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας! Συντονιστείτε στο Δίαυλο 99,2 και το σίγουρο είναι πως το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης θα έχει ότι πιο νόστιμο, ότι πιο εκλεκτό, ότι πιο ποιοτικό!

Τηλεφωνήστε στο 2721063252 κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής 10:00 – 13:00 και δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε: 10 καλαμάκια με λουκάνικα μοσχαρίσια ή 10 καλαμάκια με λουκάνικα με πράσο ή 10 καλαμάκια με λουκάνικα με πορτοκάλι ή 10 σουβλάκια χοιρινά ή 10 σουβλάκια κοτόπουλο!

Την Τσικνοπέμπτη 28 Φεβρουαρίου το πρωί θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και μπορεί να είστε εσείς 1 από τους 5 τυχερούς ακροατές του Δίαυλου 99,2!

Συντονιστείτε κι εσείς στο Δίαυλο 99,2 γιατί σε αυτό το ραδιόφωνο ξέρουν να διασκεδάζουν και να περνάνε καλά!

www.diavlosfm.gr

Στο κρεοπωλείο του Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία κρεάτων ποιότητας, καθώς επίσης αλλαντικά, παστό/σύγκλινο, λουκάνικα παραγωγής και πολλά, πάρα πολλά κρεατοσκευάσματα! Ειδικά για την Τσικνοπέμπτη θα βρείτε μπριζόλες και άλλα κρεατικά, έτοιμα, μαριναρισμένα, να τα πάρετε και να τα ρίξετε κατευθείαν στα κάρβουνα!!!

Κρεοπωλείο Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, τηλέφωνο 2721023890Share.

Leave A Reply