Αλέξης Γεωργούλης: Έφτασα δύο φορές κοντά στον θάνατο! (video)

0

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε δύο σοβαρά ατυχήματα που είχε και παραλίγο να του κοστίσουν τη ζωή.

«Είχα δύο τροχαία με μηχανή που έφτασα κοντά στο θάνατο» αποκάλυψε αρχικά ο ηθοποιός.

«Το ένα ήταν όταν κάναμε το “Είσαι το ταίρι μου”. Συνέβη στην Νέα Ερυθραία, στην προέκταση της Κηφισίας. Ήταν όλα τα αμάξια σταματημένα, περνούσα ανάμεσα και εμβόλισα ένα φορτηγάκι, εγώ έφταιγα. Ο γιατρός μου είπε ότι αν δεν ήμουν στην Ερυθραία και ήμουν αλλού, με τη κίνηση που υπήρχε, δεν θα την κάναμε τη συζήτηση αυτή. Είχα εσωτερική αιμορραγία χωρίς να το ξέρω» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Πήγα για ακτινογραφία και στο νοσοκομείο καταρρέω. Με φορείο με πήγαν για υπέρηχο. Είδε η νοσοκόμα ότι κάτι συμβαίνει και αμέσως πήγαν να με βάλουν στο χειρουργείο. Εκείνη τη στιγμή ήρθε ένας άνθρωπος από την παραγωγή στο ΚΑΤ και είπε ότι επειδή έχω ιδιωτική ασφάλιση να με πάνε σε ένα καλύτερο νοσοκομείο. Και του είπε ο γιατρός ότι “τον προλαβαίνουμε δεν τον προλαβαίνουμε και θέλετε να τον πάτε άλλου;”».

Διαβάστε περισσότερα εδώ: newsbeast.grShare.

Leave A Reply