Μεγάλοι σταθμοί παγκοσμίως (και στην Ελλάδα) «γυρίζουν την πλάτη» στο βασιλιά της pop!

0

Αμηχανία έχει προκληθεί στην υφήλιο, μετά το σάλο που ξέσπασε από τη δημόσια προβολή του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», που εξιστορεί τη ζωή του μεγάλου αστεριού της ποπ, Μάικλ Τζάκσον, στην έπαυλή του, αλλά και τη σκοτεινή πλευρά της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Το ντοκιμαντέρ πρόβαλλε, προ ημερών, το δεύτερο μέρος του, ενώ ταυτόχρονα συνεχίστηκαν οι αποκαλύψεις σχετικά με τα χρόνια εκείνα, που ο διάσημος τραγουδιστής ζούσε στη «Neverland», όπως ο ίδιος την αποκαλούσε και προχωρούσε σε ανήθικες πράξεις με ανήλικα αγόρια, όπως τουλάχιστον κατηγορείται από τους πρωταγωνιστές του ντοκιμαντέρ. Μετά τη σωρεία στοιχείων που έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας, το τελευταίο διάστημα, πολλοί ραδιοφωνικοί σταθμοί ανά τον κόσμο πήραν την την -ομολογουμένως δύσκολη- απόφαση να γυρίσουν την πλάτη στη μουσική του Μάικλ Τζάκσον, ακολουθώντας τη δημόσια κατακραυγή όσων υποστηρίζουν τα στοιχεία του ντοκιμαντέρ ως αληθινά.

Η μουσική του Μάικλ Τζάκσον, λοιπόν, που έγραψε παγκόσμια ιστορία βγαίνει off air σε πολλές χώρες, όπως Αυστραλία, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο, Νέα Ζηλανδία, αλλά και Ελλάδα, με τη λίστα να μεγαλώνει διαρκώς.

Την αρχή έκανε το BBC2, που ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται πλέον να παίζει τραγούδια του επονομαζόμενου «Βασιλιά της Pop», ενώ στη συνέχεια δεκάδες άλλοι σταθμοί τις χώρες που προαναφέρθηκαν έσπευσαν να ακολουθήσουν το παράδειγμά του βρετανικού δικτύου, «ρίχνοντας πόρτα» στη μουσική του Τζάκσον.

Μεγάλα δίκτυα της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας ακολούθησαν την πρωτοβουλία του βρετανικού BBC2

Η «Nova Entertainment» του Σίδνεϊ προστέθηκε την Πέμπτη στην ήδη μακριά λίστα των ομίλων του ραδιοφώνου που βγάζουν off the air τον «Βασιλιά της Pop», απηχώντας την κατακραυγή της κοινής γνώμης…

 

 

 

Διαβάστε περισστερα εδώ: mononews.gr


Share.

Leave A Reply