Η ΕΛ.ΑΣ. βράβευσε την Άντζελα Δημητρίου για την προσφορά της στο τραγούδι! (βίντεο)

0

H Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας βράβευσε αστυνομικές συντάκτριες, γυναίκες αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και γυναίκα πιλότο της Αστυνομίας – Απένειμαν τιμητική πλακέτα στη δημοφιλή τραγουδίστρια

Τρεις γυναίκες που υπηρετούν επί χρόνια το αστυνομικό ρεπορτάζ, τρεις γυναίκες που υπηρετούν στην ομάδα ΔΙΑΣ και τη γυναίκα πιλότο της ΕΛΑΣ τίμησε η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, σε ειδική εκδήλωση την περασμένη Παρασκευή με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας. Στο τέλος της εκδήλωσης μάλιστα, απένειμαν και τιμητική πλακέτα στην Άντζελα Δημητρίου για την προσφορά της στο ελληνικό τραγούδι.
Η εκδήλωση έγινε στο κέντρο «Έναστρον» όπου εμφανίζεται η Άντζελα Δημητρίου και βραβεύθηκαν η αστυνομική συντάκτρια του Πρώτου ΘΕΜΑτος Άρια Καλύβα, η Αγγελική Νικολούλη και η Μίνα Καραμήτρου.

Η Άντζελα Δημητρίου «ανέβασε», μάλιστα, στο Instagram φωτογραφίες από την βράβευσή της και ευχαρίστησε την ελληνική αστυνομία.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΕΛ.ΑΣ για αυτή την βράβευση. Είναι μεγάλη μου τιμή και υπόσχομαι να συνεχίσω να προσφέρω στο Ελληνικό τραγούδι με την ίδια αγάπη όπως όλα αυτά τα χρόνια».

Διαβάστε περισσότερα εδώ: protothema.gr

Share.

Leave A Reply