Έρχονται αυξήσεις στα εισιτήρια για αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία!

0

Δύο ευρώ θα είναι κατά µέσο όρο η αύξηση στην τιµή των κανονικών εισιτηρίων και ένα ευρώ στην τιµή των µειωµένων που θα ισχύσει από το 2020 σε 24 αρχαιολογικούς χώρους και µνηµεία, συµπεριλαµβανοµένων και ορισµένων εµβληµατικών µουσείων, όπως π.χ. του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου αλλά και του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου, όπου το ολόκληρο και το µειωµένο εισιτήριο από 10 και 5 ευρώ αντίστοιχα θα ανέλθουν στα 12 και 6 ευρώ. Θα υπάρξει πάντως και µείωση σε πέντε αντίστοιχους χώρους.

Οι τιµές, λοιπόν, των εισιτηρίων -µεταξύ άλλων- θα αυξηθούν: Στον αρχαιολογικό χώρο Αρχαίας Αγοράς και Μουσείο Στοάς Αττάλου, καθώς και στον αρχαιολογικό χώρο Σουνίου, όπου το εισιτήριο από 8 ευρώ (4 ευρώ µειωµένο) θα πάει στα 10 ευρώ (5 ευρώ µειωµένο). Στον αρχαιολογικό χώρο Ρωµαϊκής Αγοράς και στον αρχαιολογικό χώρο ∆ωδώνης, από 6 ευρώ (3 ευρώ µειωµένο) σε 8 ευρώ (4 ευρώ µειωµένο).

Και στον Λευκό Πύργο

Στον αρχαιολογικό χώρο Βιβλιοθήκης Αδριανού, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων, στον αρχαιολογικό χώρο Αρχαίας Θήρας, στο ∆ιαχρονικό Μουσείο Λάρισας και στον Λευκό Πύργο, από 4 ευρώ (2 ευρώ µειωµένο) σε 6 ευρώ (3 µειωµένο). Στον αρχαιολογικό χώρο Ολυµπιείου και στο Παλάτι Μεγάλου Μαγίστρου η τιµή αλλάζει από 6 ευρώ (3 ευρώ µειωµένο) σε 8 ευρώ (4 ευρώ µειωµένο)…

Διαβάστε περισσότερα εδώ: madata.grShare.

Leave A Reply