ΕΛΛΑΔΑ

«Ροζ» κύκλωμα: Με χρήματα και πολυτέλειες «έπειθαν» τις φοιτήτριες!

today19/03/2019 3

Φόντο
share close

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες των νεαρών γυναικών που εμπλέκονται στο «ροζ» κύκλωμα, το οποίο εξάρθρωσε χθες η ΕΛ.ΑΣ.

Ανάμεσα στις γυναίκες που εμπλέκονταν στο κύκλωμα μαστροπείας -Ελληνίδες και αλλοδαπές- βρίσκονται και 15 φοιτήτριες, αλλά και μία ανήλικη μαθήτρια.

Μετά από αστυνομική επιχείρηση σε διάφορες περιοχές της Αττικής, συνελήφθησαν 14 μέλη του κυκλώματος, ενώ κατηγορούνται άλλα 11 άτομα. Το τελευταίο τρίμηνο, το κύκλωμα είχε εξωθήσει στην πορνεία 45 γυναίκες.

Το κύκλωμα είχε καταφέρει να εκπορνεύσει και μία 17χρονη μαθήτρια λυκείου, ενώ διαφήμιζε τις κοπέλες και τις παροχές τους, σε μέσω ιστοσελίδας, όπου από εκεί κλείνονταν και τα ερωτικά ραντεβού.

Δελέαζαν τις κοπέλες με τη «μεγάλη ζωή»

Τα νεαρά κορίτσια δελεάζονταν με την πλούσια και κοσμική ζωή, η πραγματικότητα όμως ήταν πολύ διαφορετική. Το κύκλωμα έκλεινε 30 ωριαία ραντεβού την ημέρα τα οποία χρέωνε 140 ευρώ την ώρα ανάλογα με τις παροχές. Από αυτά, 70 ευρώ έπαιρνε η κοπέλα, 50 ευρώ ο αρχηγός ο οποίος είναι ένας 48χρονος φωτογράφος και 20 ευρώ ο άνθρωπος ο οποίος πήγαινε τα κορίτσια στα ερωτικά ραντεβού. Τα συνολικά κέρδη φαίνεται να ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ τον χρόνο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου».

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr

Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO

Rate it