Ηλικιωμένοι «κλέφτηκαν» για να ζήσουν τον εφηβικό τους έρωτα!

0

Μία απίστευτη και όμως… ελληνική ιστορία φαίνεται να διαδραματίστηκε σε χωριό της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου και η οποία αφορά την ερωτική ιστορία δύο ηλικιωμένων οι οποίοι αποφάσισαν να «κλεφτούν». Και αυτό για να ζήσουν τον εφηβικό και ανεκπλήρωτο έρωτά τους.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πατρίς», πρόκειται για έναν 78χρονο συνταξιούχο του Δημοσίου και μία 72χρονη συγχωριανή του, τα σπίτια των οποίων βρίσκονται στην ίδια γειτονιά.

Η γυναίκα, με παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα, χήρεψε πριν από περίπου έξι χρόνια. Πριν από μια διετία χήρεψε και ο γείτονάς της, ο οποίος έμεινε μόνος στον κόσμο αφού δεν είχε την τύχη να δημιουργήσει δική του οικογένεια.

Ανήμερα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου ο γιος της 72χρονης επισκεπτόμενος το πατρικό του σπίτι στο χωριό, το βρήκε ερμητικά κλειστό. Αρχικώς πίστεψε ότι η μητέρα του ήταν ακόμα στην εκκλησία και έτσι άνοιξε με το δικό του κλειδί. Τότε βρήκε πάνω στο τραπέζι υπήρχε ένα γράμμα που τα εξηγούσε όλα.

Σε αυτό το γράμμα η γυναίκα εξηγούσε ότι θα συζούσε με τον 78χρονο και ότι ήθελε τα παιδιά της να σεβαστούν την επιθυμία της.

Στο ίδιο γράμμα, σύμφωνα με πληροφορίες από το χωριό, εξηγούσε πώς είχε διευθετήσει όλα τα κληρονομικά τους. Και τέλος τούς ζητούσε να σεβαστούν την επιθυμία της να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής της με τον σύντροφο της καρδιάς της…

Διαβάστε περισσότερα εδώ: newsbeast.gr


Share.

Leave A Reply