Ο Γιάννης Κότσιρας & Θοδωρής Οικονόμου στην Καλαμάτα!

0

Ένα ιδιαίτερο ρεσιτάλ για πιάνο και φωνή με επίκεντρο τα τραγούδια του Μάνου Ελευθερίου, που «έφυγε» από κοντά μας το καλοκαίρι που μας πέρασε θα παρουσιάσουν την Τετάρτη 17 Απριλίου (21:00) στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας ο Γιάννης Κότσιρας και ο Θοδωρής Οικονόμου.

Ο Γιάννης Κότσιρας “συζητά” με τον Θοδωρή Οικονόμου τα τραγούδια του Μάνου Ελευθερίου του μεγάλου αγαπημένου Έλληνα ποιητή,πεζογράφου, στιχουργού.

Μια ιδέα για μια εντελώς διαφορετική συναυλία.

Στην εποχή του εντυπωσιασμού, οι δύο φίλοι καλλιτέχνες αποφάσισαν να εστιάσουν στην ουσία της μουσικής, χωρίς περιττά στολίδια και χωρίς κάποια επίπλαστη αφορμή.

Η μόνη αφορμή είναι η αγάπη τους στο έργο του μεγάλου αυτού στιχουργού και η ανάγκη τους να προσφέρουν το τραγούδι όπως αυτό γεννιέται. Γυμνό.

Όπως οι ίδιοι σκέφτηκαν αυθόρμητα: «Ας μην κάνουμε μία παράσταση για το “μεγάλο” κοινό, αλλά για το “μικρό”». Αυτό το κοινό που γνωρίζει, εκτιμά και αγαπάει την ουσία και φυσικά το έργο του Μάνου Ελευθερίου, την απίστευτη δεξιοτεχνία του Θοδωρή Οικονόμου, αλλά και τον ερμηνευτή Γιάννη Κότσιρα.

Επιμέλεια ήχου: Λάμπρος Μπούνας

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: ticketservices.gr / Public / Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας

Επιμέλεια Παραγωγής: Menta Art Events – www.menta3.com

Υποστήριξη:Share.

Leave A Reply