Πώς θα βρω δουλειά στην Ελλάδα!

0

Ενίσχυσε το βιογραφικό σου

Πρώτο και κυριότερο βήμα για να ξεκινήσεις την αναζήτηση δουλειάς είναι το βιογραφικό σου. Προσάρμοσέ το κατά περίσταση δίνοντας έμφαση σε στοιχεία που θα μετρήσουν περισσότερο στη δουλειά για την οποία στέλνεις, φρόντισε να υπάρχει μία μεστή περίληψη της πορείας σου μέσα από την εργασιακή και εκπαιδευτική σου εμπειρία, μη βάζεις σάλτσες και πρόσθεσε ποσοστά, νούμερα επιδόσεών σου και επιτευγμάτων σου σε προηγούμενες δουλειές, που δείχνουν με άμεσο και μη φλύαρο τρόπο την ποιότητα της δουλειάς σου.

Ψάξου με τον ΟΑΕΔ

Εκτός από το επίδομα, προσφέρει τη δυνατότητα επαφής με εργασιακό σύμβουλο που θα σου προτείνει πράγματα που πιθανώς να μην είχες σκεφτεί. Επίσης, κατά καιρούς «τρέχει» διάφορα προγράμματα που επιδοτούν ανέργους για να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση και προγράμματα απασχόλησης ανέργων στο Δημόσιο. Δεν χάνεις κάτι να τσεκάρεις αραιά και πού στην κατηγορία «Νέα». 

Τα διαδικαστικά της αποστολής

Ξεκοκκάλισε σελίδες όπως το xe.gr, το Skywalker, το Neuvoo, το Kariera, και το proson.gr. Αν πάλι σε ενδιαφέρει μια θέση στο Δημόσιο, αρκετά χρήσιμο site είναι το diorismos.gr….

Δείτε περισσότερα εδώ: in2life.gr


Share.

Leave A Reply