Χρυσή διάκριση στα Μαθηματικά για Μεσσήνιους Μαθητές! (photos & video)

0


Το περασμένο Σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου διεξήχθη ο 3ος πανελλήνιος διαγωνισμός Μαθηματικών γρίφων και λογικής πού διοργανώθηκε από τα εκπαιδευτήρια ‘’ Εκπαιδευτική Αναγέννηση ‘’ υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και την Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Στο διαγωνισμό συμμετείχε για δεύτερη φόρα το φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης ‘’ΤΣΙΑΛΑΣ’’ με 2 ομάδες. Μία στα γυμνάσια με αρχηγό την Ναταλία Μάλλωση (Μουσικό Γυμνάσιο Καλαμάτας) καταλαμβάνοντας την 7η θέση και μία στα Λύκεια με τους Μαθητές Απόλλων-Φοίβο Μπακή (6ο Λύκειο Καλαμάτας) , Χρήστο Λιάκο (1ο Λύκειο Καλαμάτας) και Κωνσταντίνο Βίγκο (Μουσικό Λύκειο Καλαμάτας) καταλαμβάνοντας την 1η θέση και το χρυσό μετάλλειο φέρνοντας έτσι μία μεγάλη διάκριση για την Μεσσηνία και την Καλαμάτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συναγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος αφού διαγωνίστηκαν παιδιά με παγκόσμιες διακρίσεις στα Μαθηματικά. Οι διακρίσεις που γίνονται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και της Ελληνική Μαθηματική Εταιρείας προσμετρώνται και δίνουν μια άλλη βαρύτητα στο βιογραφικό των παιδιών.

Το φροντιστήριο ‘’Μ.Ε. Τσιάλας’’ προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα για όλους τους Μαθηματικούς διαγωνισμούς είτε πανελλήνιους , είτε παγκόσμιους. Τέλος οι μαθητές , οι γονείς τους και οι εκπαιδευτικοί του Φροντιστηρίου ΤΣΙΑΛΑΣ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τα εκπαιδευτήρια ‘’Εκπαιδευτική Αναγέννηση’’ για την άψογη διοργάνωση.

Share.


Leave A Reply